Självständighetsfredagen

IMG_1943

Vi firade självständigheten och M-klubbens julfest på O'learys. Emmi var där.

IMG_1944

Soffa var där.

IMG_1945

Och Emma var absolut där.

IMG_1946

Och så jag då. Det här är inte jag, men vad jag drack för att bota min krabbis. Ni förstår, jag hade ju självklart druckit öl kvällen innan, förstås. Torsdagen var en sån där typisk "vi far på en"-blir till två-blir till hundra- blir till att du vaknar nästa dag och gråter för att ditt hår gör ont. Så jag var lite skakig när M-klubben skulle samlas, men det gick om efter ett par såna här. Och nån laxburgare jag åt, som inte var så god, men tillräckligt fet och salt för att fungera.

IMG_1947
IMG_1949

Obligatoriska spegelbilder på toaletten. Notera min något ostadiga blick redan här.

IMG_1948

Obligatorisk vansinnesbild på Soffa. Sen tog jag inte mer bilder, hade för roligt för att komma ihåg kameran. Dessa tjejer alltså, jag skrattar aldrig så mycket som när jag är ut med dem ♥ ♥ ♥. Det bästa hade varit om Heidi och Julia också varit med, men så är det ibland.

IMG_1950

Jo, en till bild tog jag, av mina fötter när jag kommit hem. Tyckte det var JÄTTEroligt att jag var snöig om fötterna och kände att jag måste föreviga detta. I nuläget ser jag inte riktigt poängen med bilden, men okej. Det var en snöig självständighet.