Skit & dynamit

Man vill ju inte vara allt för genomskinlig, så när jag stjäl Hiss & Diss-konceptet byter jag namn och lanserar det som nytt, nämligen: Skit & Dynamit! Dynamit är alltså bra saker, om eeh, det förblev oklart.

18519034 10154786072964107 108419927 o

- Portugal vann Eurovision. Heja! Resten av resultatet ställer jag mig mer tveksam till. Tycker Belgien förtjänade en högre placering och Sverige i topp fem?! Que? Jaja, så är det i Eurovision.

- igår skickade jag in min sista inlämning till min Monika F.- kurs. Jag gjorde det! Jag skrev ett fucking romanmanus! Alltså, det är långt ifrån färdigt, men det har en början, en mitt och ett slut! Det är ett fullt fungerande skelett. Nu ska jag bara brodera ut med kött på benen. Känns i alla fall som nåt väldigt tungt föll från mina axlar igår, jag har haft lite för många projekt och texter i huvudet lately.

- för tillfället hör jag på en av mina all time favoritschlagers, Tornero från Rumänien 2006. Sitter i kontoret på jobbet och pausar mellan två skift och skulle det inte vara för att nån soundcheckar på scen skulle jag dansa och sjunga lite här. Så fantastiskt bra låt.

- igår beställde jag en ny telefon! En Iphone fucking SJU!!! Har aldrig haft en nyare telefon än Nikko förr, det är ju bara de senaste två åren jag ens haft en seminy telefon. Körde med good old Nokia länge, länge. Min 5S:a har visserligen varit helt bra, men det senaste halvåret har den börjat stänga av sig själv mitt i nåt, oavsett hur jag rensar så ryms det typ ingenting på den, frontkameran är förstörd, akkun håller max ett par timmar och ibland funkar inte ljudet. Plus att den är så slö att jag inte ens vet vad jag ska jämföra den med.

- nu är det Fångad av stormvind i hörlurarna. Playlisten heter typ Eurovision top hits, den är inte min. Sök på "Eurovision" på Spotty bara så borde ni hitta den.

- såg Familjen Kaos på Wasa Teater i fredags. Nu tyckte jag väl det vara så dääär tbh, men ändå. Det var kul fredagsunderhållning, att gå på SHOW.

- att jag kom på igår att om jag skulle byta bloggnamn skulle jag parafrasera min bloggkollega Michaela och döpa bloggisen till Hood vibes only, hehehe... #gangsta (fast nu såg jag att den inte heter Good vibes only längre, så då var det ju inte kul längre...)

18516123 10154786073664107 1434983498 n

- att han portugisen måste gå och säga nåt om om "fast food-music" när han vinn. Bitch, por favor! Det finns inget jag avskyr så djupt som musiksnobberi, speciellt av nån som ändå liksom tävlar i Eurovision? Varför måste "fireworks" och "feelings" nödvändigtvis vara motsatser kan man ju också fråga. Synd att det fick så bitter eftersmak.

- mitt hår. Jag och min personliga hårstylist och syster Julia gick igenom mitt instagramfeed lite snabbt idag och jag har haft jättemånga fula längder och nyanser på håret de senaste åren, men som jag ser ut just nu är nog nästan fulast av allt. VÄX SNABBARE!

- jag har ätit kött två gånger de senaste två veckorna. 50% av gångerna har jag varit full så det kanske inte räknas riktigt men senast så blev jag bara nyfiken på hur en moussaka vi hade som lunch på jobbet smakade. Så jag åt några gafflar KÖTT-moussaka, helt utan att ens riktigt fundera på vad jag gjorde. Vegemoussakan var way godare btw. Men i alla fall? Jag har få principer i livet när det gäller mat men en är och har varit ganska länge att jag inte äter fabrikskött. Tror det är nåt undantryckt behov att revoltera mot nåt som gör att jag klockan två en fredagnatt helt utan skrupler beställer en grillpanno. Ska försöka göra nåt mer konstruktivt av det här istället och revoltera mot nåt dåligt än min egen vegetarianism. Kanske borde like:a nån sida på Facebook, "Alla vi som vill ha tillbaka den gamla 20-lappen" eller vad folk engagerar sig i online these days.

- att jag funderat på ett blogginlägg som heter Det är inget fel på lite jante i typ två veckor nu men jag aldrig riktigt verkar få färdigt det. Synd, för det är ett sånt där Ellen versus världen-inlägg när det är som bäst.

- egentligen hade jag en lång skit-lista men jag insåg ganska snabbt att de antagligen är för privata eller jobbrelaterade så jag kan/vill inte ta upp dem här. Jaja. Kanske nån annan gång. Det är inte som att det är så skit. Bara små saker ni vet.

Nu ska jag jobba igen tack och hej!