Skrivarträff

skr4

I helgen hade vi en liten LittSkap-reunion på After Eight. Malin, Elin, Clara, Riina, Maja, Satu och jag. It. was. awesome. Regina George-slapped me in the face-awesome. Jag känner mig otroligt energifylld och inspirerad efter att ha umgåtts med dessa fina människor.

skr3

Vi gjorde några skrivövningar ur den här boken (som jag nu har beställt ett eget exemplar av), några andra övningar och skrev på våra egna projekt ett par timmar. Det låter kanske inte så fantastiskt, men jag har skrivit mer i helgen än på hela våren. Det är så skön känsla när du äntligen känner flow igen.

skr1

Jag skriver alltid för hand på såna här tillfällen, för jag tycker det flyter bättre då. Plus att jag får en första redigering av all text när jag renskriver allt på dator sen. Hittade klotter från nån tidigare LittSkap-helg i mitt anteckningshäfte. Jag kunde lätt bli illustratör om skrivandet inte blir till nåt. Det är spännande insyn i hövet på mig, eftersom jag alltid sitter och klottar och ritar när jag lyssnar på nån som pratar, för jag lyssnar bättre på det viset. Vet inte vad nån psykog skulle säga om detta. "I love ångest" i bullig font? Lol.

skr2

Smygselfie under skrivövning. Har haft "lite" ögoninflammation i helgen, men det är nästan helt borta nu.

skr5

På lördagkväll åkte jag och Riina och Clara ut till Fäboda, för det är dit man åker om nån aldrig varit i Jeppis förr. Blev dessutom årets första havsdopp för mig. Fäboda fick klart godkänt av nylänningarna, men mest intresserad var de av de exotiska laestadianerna, hehe.

skr6

En riktigt fin helg, med massor av ny skrivarinspiration och dessutom tid för bara häng. Igår kväl bjöd Malin med familj på middag, bästa tofuburgarna jag ätit och en blåbär-nektarinpaj jag vill bli begraven i.

11737042_10153129439929107_1842628840_n

På tal om mat, idag slängde jag ihop allt som höll på att bli gammalt i kylskåpet och det blev skitgott. Pasta med tomatsås, så inget avancerat, men tomatsåsen MMMMM. En lök, en näve körsbärstomater, lite svarta oliver, lite gröna oliver med vitlöksfyllning, en bit tofu, en röd paprika. Hacka, stek och häll över tomatkross och lite hot sauce. Servera med färsk spenat. Gott, veganskt och billigt. Plus - slipper dåligt samvete pga bortslängd mat.

Jag mår riktigt bra efter den här helgen (glömde nämnda - middag med Måndagsklubben i fredags!). Riktigt, riktigt bra. Nu ska jag ut i skogen med Ronja. Don't ask.