Sommarlivet

Nora är här och bor med oss den här veckan och vi har det så skönt. Igår levde vi villaliv och grillade hot dogs och simmade. Julia köpte en gummibåt tidigare på dan eftersom hon lider av alla möjliga nojor (sjöbotten är äcklig, det kan finnas blodiglar, fiskar osv osv osv osv) och inte simmar så gärna. Men med en gummibåt kunde hon ändå delta i vattnet med oss tänkte hon. Vi gjorde ju allt för att blöta ner henne så klart, som att släppa ut luften ur båten till exempel. Mycket, mycket roligt. Jag skrattade så det började smaka blod i munnen.

Idag har jag och Nora legat på stranden och läst. Jag läste (klart) Färjan och Nora läste Sjutton år och skitsnygg. Färjan får fem av fem strandparasoll och Nora hälsar att hittills får hennes bok fyra och ett halvt. Ganska bra statistik.

Jag har lagat mat-middag (inte mackor, inte flingor, utan hemlagad mat) två dagar i rad och radion står på i köket nästan hela tiden. Min hud doftar solkräm och jag myggbett på fötterna. Min bikini känns aldrig riktigt torr. Jag har inte hört en väckarklocka på flera dagar. Det är så u n d e r b a r t med semester. Det är klyshigt I know, men ändå.

Nu flyger fåglarna lågt och himlen har blivit mer och mer domedagsfärgad sen vi kom hem. Men vad gör väl det, vi har rullat kokosbollar och jag har lyckats få Nora hooked på Gilmore Girls. Peace out homies!

13692258 10153910324724107 1794042255 o

Igår tog Nora den här bilden av mig och jag satte ut den på Instagram med texten "det är roligare att bada än att bry sig". Det är typ hela kontentan av min filosofi kring min bikinkropp. Den har i skrivande stund över 200 likes. Fett (höhö) häftigt tycker jag. Ville bara skryta lite.