Telefonklotter

IMG_2791

Nån dag när jag är så känd och berömd så alla bara slickar röven på mig ska jag tvinga nån att ge ut en bok med mina samlade telefonklotter. Eller, ja, jag klottrar ju aldrig när jag är i telefon, men nästan jämt annars. Nån som har suttit bredvid mig på nån lektion eller föreläsning nån gång kan intyga detta. Det här t ex satt jag och klottrade på jobbet nyssens (men alltså, jag jobbar nog också, obs). Så ni kan se det här som en smygtitt på min kommande megastora och dyra och i exklusiv upplaga tryckta coffee table-book.

IMG_2783

Så här guldig såg jag ut på vappen, två dagar innan Den Stora Flunssan bröt ut. Älskar guld. Saker jag önskar mig till födelsedan är bl a guldiga grills och en guldtacka.

Hela det här inlägget kunde lätt arkiveras under telefonklotter det med, jag har ingenting matnyttigt att komma med. Är jättetrött efter min första dag på jobbet efter Den Stora Flunssan. Jag har fortfarande ont i halsen och öronen och allt jag äter smakar halsslem (mmm, varsågoda, den mentala bilden bjuder jag på). Dessutom hade jag 137 (137! HUNDRA! TRETTI! SJU!)  olästa mejl i inkorgen när jag öppnade den idag. Och inte ett enda var av Fredrik Lindström.

Nu är det i alla fall helg och det är Eurovision (JAAAAAA!!!!!!!!) så tror jag överlever det här med.