Träningslistan

IMG 0688

* Träning för mig är: nåt jag inte har nån riktig rutin i just nu. Förr, när det ännu fanns ett gym bara för kvinnor här i stan, gick jag faktiskt på en del pass och gillade det. Kvinnoseparatistiska rum är det bästa jag vet. Sen stängde det gymmet och sen dess har jag inte varit på gym. Dvs på typ fem år. Har i perioder simmat, meeeen inte på länge. Drar mig verkligen för att gå på gym, det känns som att jag inte har nåt att göra där. OBS försök inte övertala mig om motsatsen, jag vet att det är en ganska orimlig rädsla. Jag skulle verkligen vilja hitta nån slags form träning jag känner mig bekväm med och orkar med, för jag vet hur bra det gör för huvudet om inget annat. Dessutom är det häftigt att märka vad man orkar.

* Min favoritträning: simning, badminton, dans, att cykla och promenader. Har även yogan lite förr i vääde och vill minnas jag gillade det också. Fast tror jag skulle behöva nåt mer aggressionslösande idag. Tycker bättre om ensamsporter och icke-bollsporter. Gillar också skito träning och träning som är utomhus bättre tror jag.

*Det bästa med att träna: att vissa saker är kul och att det är skönt att använda kroppen och utmana den lite. Plus bekväma kläder, yogapants <3333

*Det sämsta med att träna: att det mesta är ganska tråkigt och att det innebär så mycket ångest och prestation för så många, inklusive mig. Har liksom ärr från skolgympan ännu. Har också svårt för människor som har som livsstil att träna och att det blivit en sån hype kring träning och livsstil och skit. Man ba int typ gå lite promenader för att få ro i hjärnan; man ska göra femtusen burpees varje dag, bara äta äggvita och pressa sig själv så jäääävla mycket hela tiden.

* En sport jag skulle vilja pröva: skulle vilja rida, älskar att hänga med hästar. Skulle gärna skida mer och typ... prova på gyttjerugby eller nåt sånt.

* En träningsform jag inte förstår: crossfit. Inte för att det säkert är kul/bra men är det inte lite väääl hypeat...? Det är väl sist och slutligen adrenalinstinn cirkelträning typ?

* Därför tränar jag/tränar jag inte: för att jag inte prioriterar det.

*Mina träningsmål: men typ få rutin i det.