Vad har du gjort? Ingenting.

Det här är första semestern jag någonsin haft som jag inte planerat sönder. Jag hade visserligen planerat massor inför det här, men bestämde efter Priden att bara skita i allt. OCH DET ÄR SÅ SKÖNT! Det här är också första semestern där jag inte blivit superrastlös efter tre dagar och klättrat på väggarna av jobblängtan och dessutom första semestern jag inte vänt upp och ner på dygnet. Jag inser att det påståendet låter falskt i o m att jag sitter och skriver det här mitt i natten, men idag räknas inte, för det är helg. Mina dagar har oftast börjar med att jag tiger upp, kokar kaffe och fixar frukost, äter framför Godmorgon Sverige (har aldrig vart så väluppdaterad när det gäller nyheter som nu) och sen har jag legat kvar på soffan och läst och druckit kaffe fram till långt in på efermiddagen, när jag kanske fikat med nån, sett på dålig eftermiddags-tv (favorit just nu: Say yes to the dress) eller städat lite och fixat lite mat eller gått ut en sväng. Jag är så satans harmonisk. Enda som stört harmonin är när mitt kylskåp gav upp. En natt bara dog det. Tänk er smältade blåbär som runnit ur frysfacket ner i hela jävla kylskåpet. Det är något av det värsta jag vet  - smältade saker. Eller saker om ska vara kalla som plötsligt är varma. Så jävla äckligt.  Men med världens effektivaste hyresvärd - vad gör det? Två timmar efter jag ringt och berättat om olyckan hade jag nytt kylskåp installerat. Ibland är det lyx att bo på hyra.

snap_34
snap_31

Bildbevis på hur satans harmonisk jag är. Dagens (nattens) outfit är alltså min TLC-tee från H&Ms rea (varför ingen köper TLC-tröjor före de reas bort är mig ett mysterium) och min nya favorit-frisyr som känns lagom retro. Typ så här såg jag ut på femman i lågstadiet. Minus visheten i ögonen då. Lol.

Ibland tänker jag faktiskt att jag kanske hade my shit together där kring 1997. Att allt jävla identitetssökande och ångest en sysslat med sen dess varit onödigt. Eller inte onödigt, men att all utveckling ändå bara tar en till samma ruta en stod på strax innan tonåren och puberteten and all that jazz hände. Tack och lov att en är vuxen FÖRSTÅS, slippa skolgympa, få hänga med vänner hela natten och äta chips till middag om en behagar är ju bäst, MEN. Tror mitt elvaåriga jag visste vad hon pratade om. In terms of vad gör mig lycklig och vad jag vill göra i livet.

Nattfilosofi, mmm.

Jag har två veckor kvar av min semester och jag tänker fortsätta i samma takt. Inte göra ett skit. Någon annan får ta upplevelserna och äventyren i år. Det är ändå skönast här - i soffan. Så igen - förlåt för fortsatt dålig uppdatering. Men nästa vecka hade jag tänkt försöka skriva lite, så kanske det faller några smulor från de rikas bord ner hit till en fattiga bloggen.

HUR SKÖNT ÄR DET INTE MED HÖST I LUFTEN FÖRRESTEN?! Älskar att jag fryser lite när jag går och lägger mig. Älskar hösten. Älskarälskarälskar. Om man kunde snorta röda rönnbär och ljusluktor i olika färger mörka sensommarkvällar så skulle jag vara junkie nummer ett.

Godnatt. Jag älskar att ni håller upp besökarstatistiken fast jag aldrig bloggar.