Veckans skiva

Kände jag måste lätta upp stämningen här inne med nåt helt annat än H&M en liten stund. Inte för att jag inte uppskattar diskussionen, för det gör jag. Jag orkar/hinner inte svara på alla kommentarer, men jag läser verkligen alla och tänker på alla. Även de som ifrågasätter mina tankegångar eller det jag skriver.

Okej, nåt helt annat nu: Veckans skiva! Om ni inte är fullt upptagna med att lyssna på Frank Ocean då, vilket förstår jag heeelt. Men okej.

97c7de6f8eb5d01df6410f9153e8f9d4.495x495x1

Den här EPn tipsade Nikko-bae om, så det är han som har bra smak, inte jag, hehe. I alla fall, SG Lewis Yours har tydligen funnits på Soundcloud en tid, men finns sen några dagar tillbaka på Spottan också. Lyssna på den, den är riktigt skön, i brist på annat ord. SG Lewis låt Warm är kanske den låt jag lyssnat på flest gånger förra vintern och jag är fortfarande inte trött på den.

På tal om nåt annat i musikväg - här är liveframträdandet av Freedom med Beyonce och Kendrick som jag skrev om för ett par veckor. Så, så starkt och snyggt. Det är kanske mitt favorit-liveklipp med Queen B sen det legendariska Love on top där hon announcar att hon är gravid.

[embed width=480 height=270 class=left thumbnail=https://i.ytimg.com/vi/_jLLPPdYrRM/hqdefault.jpg?r=46155]http://www.youtube.com/watch?v=_jLLPPdYrRM[/embed]

Tack och hej.