Vi borde utstå den här skiten ihop

Har sovit bort ett migränanfall hela eftermiddagen och känner mig fortfarande lite skakis och inte så vän med skärmljuset, men ville bara tipsa om tre små saker ni kan roa er med under helgen.

♣ Serien The Get Down på Netflix. Har inte sett hela ännu, men gillar man Baz Luhrmann (han bakom Romeo+Julia och Moulin Rouge) och gammal hiphop så lär man gilla detta. Det är sådär trevligt mastodontigt.

♣ Kontot @oskonheter på Insta. Otroligt pricksäkra sm sketcher av tre coola brudar.  Ett annat av mina favoritkonton på Insta är @everyoutfitonsatc som kartlägger alla outfits från Sex and the city och kommenterar dem, ofta väldigt roligt och elakt. Plus att de skapat hastaggen #fuckingcarrie som jag skriver under any day.

♣ Mattias Alkberg spelar och läser dikter på AE i oktober och jag har lyssnat massor på honom sen det blev bokat för att peppa. Denna låt hjälper faktiskt lite när livet känns övermäktigt och det gör det ju ibland:

[embed width=480 height=270 class=left thumbnail=https://i.ytimg.com/vi/VdMXvMXEQbo/hqdefault.jpg?r=75247]http://www.youtube.com/watch?v=VdMXvMXEQbo[/embed]