Vote or die!

14885798 10154205409894107 2084925693 n

Det här är kanske det konstigaste jag upplevt i min bloggkarriär. Jag är nominerad till Årets blogg!!! Det känns otroligt twilight zone:igt eftersom jag liksom... inte räknat med mig själv alls som en kandidat. Lite för att jag är så pass otrevlig för det mesta att jag har svårt att se att det finns tillräckligt många som vill rösta på mig. För det andra för att jag inte alls är lika engagerad eller liksom, full blown bloggare som Carro och Daniela, mina mednominerade, som är typ Bloggare med stort B. Det känns som att jag mest sitter och lallar framför tangentbordet, typ som en full apa som gillar ljudet.

Men okej, har ni nominerat mig får ni fan rösta nu också. Ni ska rösta för att:

1. jag är rolig (↑ "full apa", typiskt roligt!)

2. jag har skrivit en handfull inlägg som blivit ganska mycket lästa och ganska mycket gillade

3. jag har bloggat sen jag hade dagbok på Lunar, vi snackar 10+ år!!!, och aldrig fått nån fucking cred före detta året (tack Sevendays).

4. Dessutom har jag figurerat på radio TRE gånger i år (plus en födelsedagshälsning åt mig på Radio Vega), blivit intervjuad i ÖT en gång och dessutom fick Pär en gång höra att han är gift med "kändis-Ellen".

Nu kommer jag inte på fler orsaker. Ja, det skulle vara att Nikko har hotat göra en Kanye om jag inte vinner, men det hotet är bara 50% på riktigt. HÄR röstar ni!