Vuxen-poäng

Idag har jag skaffat Plussa-kort! Jag har nämligen nytt projekt - bli vuxen. Plussa-kort känns väldigt vuxet. Saker som inte känns vuxna: klia sönder myggbett så dom börjar störtblöda, äta lösgodis på en tisdag, googla symptom på adhd och konstatera att man har det, äta Rice Krispies och en banan till middag. Allt det här har jag också gjort idag. Så jag har en bit att gå ännu. Det hela började med när min cykel blev stulen för en vecka sen. Alla ba jaja, men du får det ju på hemförsäkringen bara den var låst. Inte för att den cykeln, RIP, någonsin kommer kunna ersättas i något så simpelt som pengar, men ändå. Jag har ingen hemförsäkring. Inte ens det har jag lyckats fixa på alla mina år som myndig. Plus  att alla som sagt jaja, men du får det på hemförsäkringen typ dog när jag berättade att jag då eventuellt kanske inte hade någon sådan. Så en sån ska jag fixa. Kanske något försäkringsbolag känner sig manad att inleda samarbete med mig nu, jag kan blogga om er i utbyte mot att nån fixar en billig, lämplig försäkring.

Sen har jag också inlett ett annat projekt - ytor. Mitt lilla oförsäkrade hem har varit dyngfullt av prylar och tidningar och kläder och loppisfynd och keramiktomtar och tygbitar och garnnystan och kattleksaker i några år nu. Nu är jag ute efter ytor. Eller i alla fall lite luftigare känsla. Och bort med allt krafs. Idag slängde jag två stora säckar med gamla Veckans Nu och broschyrer från typ The making of Umeå Culture Capital 2014 och VRs tidtabeller från 2011 och dessutom förde jag en säck kläder till Nada Nord.  Känns redan mycket bättre.

Jag försöker med alla krafter ta mig ur bubblan jag beskrev tidigare, jag orkar inte gå runt och vara apatisk längre. HEJ OCH JÄVLA HÅ!!!

Bonus: mitt skrivbordsinlägg och roligaste bild just nu.

tumblr_mz5m6x0AEM1qcy5reo1_500