Chai Latte

  chai3

Hej alla barn, nu är det två dagar kvar tills jag får semester. Sommaren lyser ju med sin frånvaro så jag tänkte jag skulle skita i att ens försöka och jump right on höstmyset. Igår köpte jag den här fantastiska produkten på Punnitse ja säästä, jag och Ronja var i Vasa, sökte och hittade kläder till ett förlovningskalas på lördag och fikade med nyinflyttade Johanna, mycket trevlig eftermiddag. HUR SOM HELST, instant chai latte.

chai2

Jag använde röd eko-mjölk och om man är fancy och har starka handledsmuskler kan man vispa den lite men jag orkade inte. Blanda i detta heavenly pulver och jag garanterar att livet kommer kännas lite bättre. Tycker aldrig man får till en god chai latte hemma, så är så himla glad att detta smakade precis som chai latte ska - som om Beyonce och en skål risgrynsgröt hade fått barn.

 

chai1

Sen satte jag mig under täcket, läste lite Nils Holgersson och drack min risgrynsgröt-queen B-mugg. Det regnade. Höstmyzzz.