13 meningar om läget just nu

Jag ligger lite efter med de här luckorna. Hittills har jag lyckats skriva de flesta inlägg på förhand och på så sätt kunna ligga steget före och inte stressa över det. Ni ba EEEH GRATTIS du har lyckats knäcka koden för ett vuxet planerande. Men nu, pga mycket jobb och annat extra ligger jag efter som sagt. Och ikväll ska jag träffa Måndagsklubben, så risken är väl ganska överhängande att jag inte orkar skriva desto mer. Nåja, mitt eviga mantra i bloggsammanhang är ”det är inte public service jag sysslar med”. Ni får ta det som det kommer.

Jag börjar va redo för julledigt. Jag är så otroligt energilös, min kropp gör ont överallt och inget lyckas riktigt boosta inspirationen. Det är alltid precis samma sak varje år de här sista veckorna innan jul. Jag tror inte jag är ensam om det.  

Nåja, bara en och en halv vecka kvar nu!!!! Nästan i alla fall.