20 frågor

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Stina. Alltid ba Stina. Tycker Stina Strömberg låter som ett fotbollsproffs (Pärs dröm) eller en veterinär med egen reality-show (lite min dröm, men bara lite). Och gunåde er om nån av er stjäl namnet nu!!! Skämtar inte.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Om vi räknar bort Pär ur den här ekvationen, så skulle jag kanske idag nog välja sex utan kärlek. Men i långa livsloppet är det kanske trevligare tvärtom, jag tänker mig att som 80-åring är det kanske inte så viktigt med sex, bara man har nån att mata ankor med i parken. Eller vad fan vet jag, jag har ingen koll på seniorers sexvanor.

3. Har du bra självförtroende?
Både jag och nej. Har en ganska stabil grund att stå på, men det beror så på dagen. Idag skulle jag säga ganska bra. Dock tror jag att folk ofta tror att jag har bättre självförtroende än vad jag har.

4. Nämn tre saker på din att-göra-innan-du-dör-lista?
Studera något lite så där för skojs skull, t ex konst eller litteratur, handla på en riktigt stor Wal-mart och hoppa bungyjump. HAHAHAHA SKÄMTA, skulle aldriiiiig göra nåt så fånigt och livsfarligt som bungyjump. Däremot skulle jag vilja lära mig crawla ordentligt.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Ööööh, på mig själv ellör? Isf: lite mer fräknar, lite vitare tänder, lite mindre pormaskar, lite tätare och mörkare ögonbryn och så tycker jag det är fint med leenden som liksom visar tandkött.

6. Någon du har kysst?
Papp diin.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Har ett par skor som hänger på väggen här.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Ja, men så har jag ju också mitt författarporträtt :))))))))

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Chibe och dibe ofc alla dagar.

10. Hur uppvaktar man dig?
Låter mig ta det mesta utrymmet. Jag blir lite avtänd av att bli ”uppvaktad” i själva raggningsskedet, det blir ofta så krystat och typ... skrytigt. Sen i förhållandet så blir jag glad av delat emotionellt ansvar och 50/50 hushållsarbete. Behåll dina rosor osv.

11. Har du rykten efter dig?
Jag antar det, jag bor ju i en liten stad. Men jag har ju inte hört nåt av dem och kanske lika bra det.

12. Din absolut sämsta egenskap?
H-U-M-Ö-R-S-M-Ä-N-N-I-S-K-A.

13. Din bästa egenskap?
Är rolig och mån om att folk runt omkring mig ska ha det bra.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Kan och kan, men jag ser inget egenvärde i det. Tycker inte man förtjänar karma-points bara för att man lyckas va kompis med sina ex. Tror på en vänskaplig ton om förhållandet var bra, men tror att man mår bäst av att ta en paus i början i alla fall. Jag är inte kompis med nån av mina ex, men så var jag aldrig kompis med dem under förhållandet heller så.

15. Har du kysst en kompis?
Jo, fast det är nog länge sen nu. Har inget behov av det heller mvh mån om mitt personal space.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Jag och Pär hade ju det första året mer eller mindre så tydligen kan jag ju det. Men tror nog det skulle ha blivit svårt att hålla upp det, jag är för ängslig av mig. I slutet bråkade vi jättemycket pga att jag var så nervös.

17. Hur lång är du?
170 centimeter.

18. En vacker person?
Har sagt det förr, men efter att ha sett henne hela hösten i Vår tid är nu så säger jag Suzanne Reuter.

19. Ett boktips?
Är sugen på Samtal med vänner av Sally Rooney. Tror den är bra. Det är ju ett lite osäkert tips, men vill ni ha flera, mer säkra tips; gå till fliken ”Vad jag läst” och se alla böcker jag läst de senaste sju åren. Dom med asterix efter sig är såna jag gillat mycket.

20. Bäst just nu?
Att julledigheten hägrar i horisonten. Och lönedag + skatteåterbäring <3333 Jävlar vad det ska handlas julklappar nu!!!!!!

Googlade ”20 frågor” och hittade det här på Hanapees blogg.