Vecka två hej och hå

Stal HELT utan dåligt samvete en veckolista av Miilo, så tack för den 😊😊😊😊😊 

IMG_0027.JPG

 ✨ Veckans händelse: Pärs bästis Emma kommer hit idag! Hon är författare och fått stipendium från Ture Sventon för att hälsa på andra nordiska författare. Hon ska så klart träffa Malin här. Så roligt när man kan hjälpa till och fösa ihop människor.

Veckans humör: Ja men ganska bra? Lite lätt dödsångest inför att börja jobba igen, men inget utöver det normala. Också lite skönt med vardag igen. Känner mig också ganska utvilad, och underligt vore väl annars? Har ju sovit två veckor i sträck.

Veckans borde: börja läsa bokcirkelns nuvarande bok. Är alltid så slö med att komma igång för jag tänker ”det är ju länge tills dess än” och så såsar jag runt och läser annat och hux flux sitter jag där och stressläser klart boken en timme innan vi ska träffas.

Veckans jobb: Jobbar 80% på mitt ”riktiga” jobb nu igen efter årsskiftet, vilket betyder att jag har torsdagar lediga för annat jobb, d v s skrivande och en diffus, men allt mer växande del av mitt jobbande som vi kan kalla ”administrativt”. Svara på mejl, boka in grejer, förbereda workshops och i nån mån blogga också. Det låter både mer och mindre när man skriver ner det så här, men det är svårt att förklara vad det är som tar energi och hur det gör det. Den här veckan måste jag också ta tag i en novell jag skissat lite på den senaste tiden.

Veckans tv-serie: Såg båda säsongerna av Better Things här i helgen och äääälskade det. Känner mig lite mätt på TV efter det men jag är lite sugen att ta mig an nån ny serie att binge:a. Har funderat på The Deuce. Jag och Pär har också börjat se amerikanska The Office tillsammans , men Pär gillar inte att binge-titta så vi portionerar ut det i små lagom doser. Trevligt det med.

Veckans utmaning: att gå och lägga sig i tid efter två veckor av total dygnsrytmsanarki.

Veckans pepp: ta ett sista tag i Jaga vatten innan den ska skickas in till tryckeriet. Nu kör vi! Slutrakan! Paniken!

Veckans funderingar: hur First Aid Kits nya video kan va så snygg?

Och förstås om Oprah skulle va en sån bra presidentkandidat som man hoppas? Jo, men det skulle hon nog. Fan så mycket bättre än ni-vet-vem iaf.