Samvetskjolen

Idag hade jag den första av en serie workshops i gymnasiet. Det är alltid spännande när man ska ställa sig inför en ny grupp och kanske speciellt en ny grupp tonåringar, så jag låg länge och tänkte vad jag skulle ha på mig igår kväll. Det brukar va mitt sätt att somna; tänka ut olika outfits till dagen därpå. Man kanske inte slipper nervositeten helt, men det är lite enklare att spela självsäker iaf om man har en outfit man känner sig åtminstone bekväm - och helst lite snygg - i. 

Lyckligtvis var jag lite för tidig till mitt möte med Nina på Projekt Liv igår, så jag gick in till Lindex (som ligger mitt emot Projekt Livs kontor), har inte varit där inne på... Vet inte hur länge sen sist? Nu vill jag inte alls uppmuntra till impulsstyrd rea-shopping, men där på en galge, inklämd mellan en massa strunt hittade jag den. Samvetskjolen. 

IMG_0967.JPG

Jag tror det är Lotta på Bråkmakargatan som pratar om att hon vill ha sin ”röda samvetsklänning”, nånstans har jag tagit det ifrån och eftersom min garderob lider brist på äkta sammet kan vi väl fortsätta kalla diverse plagg samvets-den och den. 

IMG_0983.JPG

För er skull hoppas jag ni läser detta på mobilen så att ni åtminstone slipper se kornigheten i dessa sen eftermiddag i oktober-bilder uppblåsta på stor skärm. JAG ORKAR INTE LÄRA MIG SYSTEMKAMERAN SORRY!!!! 

IMG_0988.JPG

Polotröjan är en jättegammal sak från H&M (undrar om jag t o m ärvt den av syrran...?), t-shirten en svart t-shirt, eventuellt även den med härstamning H&M och kjolen då, den kostade mig sex euro på Lindex igår.

FullSizeRender.jpg

Känner mig snygg OCH bekväm i den. Plus att alla nyanser av lila och gredelin är så trevligt så här års. Tror jag kommer få stor nytta av min sex euros samvetskjol i vinter.

Och workshopen gick bra! Kanske tack vare kjolen, vem vet. Nu är jag ledig helakvällen och det har jag firat genom att dammsuga och laga makaronilåda.