En monstervecka

Jag var på Helsingfors bokmässa i helgen. Jag pratade på scen, kramade bekanta, skakade hand med nya bekanta och försökte hänga med i vimlet på dagarna och drack rödvin och vitt vin och eventuellt nån GT om nätterna. Kom hem igår kväll, mör som en oxfilé. Det är så roligt, men det är också så tröttsamt. Det är så extrema miljöer, man går in i nån slags undantagsmode som är svår att förklara för nån som inte är där.

Har suttit i olika möten hela dagen och sitter ännu och förbereder inför ett möte imorgon. Däremellan har jag hängt med min kompis Grim; vi har sett på Bamse, köpt en ficklampa som var jätterolig och läst Rassel prassel puss som jag köpte på bokmässan. Bäst var så klart dammsugardikten. Men mest har “vi” stått i soffan och pekat och ropat.

Imorgon drar också en vecka av besök i gymnasieklasser igång och jag känner mig inte så förbereedd som jag skulle önska, men det får gå som det går. Den här veckan kommer jag jobba jättemycket, så vi får se hur mycket jag hinner blogga, men nåt ska vi väl få till.

Ser jag fram emot nåt den här veckan? Jo, helgen. På lördag ska jag bada badtunna med Måndagsklubben och på söndag har vi bokcirkelsträff. Och så får jag sova <3333

Det ska jag förresten försöka göra nu också.

fullsizeoutput_1dd6.jpeg