Det ska så lite till

Hade tänkt låta bloggen vila fram till imorgon, men jag måste smygstarta med nåt, för annars äter ångesten upp mig. Man ska inte ha ångest för att man är sjuk, jag vet det, men det är alltid jättehemskt när jag ska tillbaka till jobbet efter att jag varit sjuk ett par dagar. Har varit hemma torsdag-fredag och det känns som att jag aldrig kommer kunna ta igen allt jag missat.

Blev tvungen att ställa in ett par grejer både torsdag och fredag och det jagar mig, det värsta jag vet är att nån blir besviken på mig. Det känns också som att allt börjar halta så fort jag släpper en grej. Har ni den känslan nån gång? Att allt flyter på, så länge jag har stenkoll på allt, men släpper jag kollen med några procentenheter bara så är det som en slags snubbel-effekt, plötsligt faller allt som man försökt hålla upp.

Jag försöker lära mig att det är okej att ha lagom koll, att det är okej att ge 80% istället för 100% är okej, för det är ju verkligen det. Alla säger ju det, det pratas inte om nåt annat, men varför är det så svårt att känna det?

Men den här braiga låten säger jag tack för mig och för idag. Det här var den lilla smygstarten, nu är det en mindre sak att plocka upp imorgon. Vi ses då.