Granen står så grön och grann i stugan

Där står den nu. 

FullSizeRender.jpg

Julgranen.

Fast än är den inte så grön och grann. Det är alltså det vita paketet som står lutat i hallen. Jag ligger i gästsängen och funderar och har inte kommit längre. Det blev en tvåttäkta, allergivänlig plastgran i något kortare modell och jag är riktigt nöjd. Men när är det riktigt okej att klä åbäket? Inte riktigt än, men snart kanske?   

Hemma i Larsmo tog vi alltid in granen dan innan julafton, men jul är ju alltid som roligast inför. Så kanske det är klokt att som min syster (som jag var på granshopping med idag) göra det redan nu och sen plocka ner den före nyår helst. Vem vet, vem vet. Vad har ni för regler? 

Köpa gran är ungefär vad jag åstadkommit idag. Kom hem sent från Ekenäs igår och jobbade undan det jag hade på schemat redan igår kväll, så jag kunde ta sovmorgon idag. Imorgon ska jag ut och dra lite ordkonst i en femteklass. Annat som händer veckan är att jag ska skriva en artikel och allra helst inte lämna kommungränsen (Larsmo är okej). Ekenäs var min sista tågresa för i år och jag kunde inte vara gladare.