Min julklappssäck

Jag maxar jullovet ganska mycket för tillfället och bloggar således inte så mycket. Är alldeles för upptagen med att äta choklad, dricka vin, spela sällskapsspel, häpnas över det återvändande ljuset, hänga med familjen (både den jag föddes in i och den bestående av nära vänner) och se på tv. Älskar mellandagarna, det är som en parentes i året där det är okej, till och med eftersträvansvärt att vara så lat och hemmakär som jag är året runt. 

Eftersom jag själv tycker att vad fick jag i julklapp-inläggen är suuuupermysiga att läsa tänkte jag visa upp vad jag fick i år. En riktigt fin skörd presenter!

FullSizeRender.jpg

Av fammo fick jag en av de bästa presenterna man kan få: stickasockor! Givetvis stickade av restgarn, därav den lite skiftande tonen rött genom sockan. På så sätt fick även jag årets julklapp: det återvunna plagget. 

IMG_2966.JPG

Av Eleonora som kom på besök ett par dagar innan jul fick jag en bukett av mina favoritpennor från Muji. Mycket oväntat med otroligt uppskattat!

IMAGE.JPG

Av Pär fick jag Sarah Klang på vinyl, hurra! Sylvi är intresserad av allt som rör sig, så även vinylskivor.

FullSizeRender.jpg

Jag fick också det jag hade önskat mig mest - en Fucking Åmål-affisch! 70x100 och ett original från när det begav sig. Den är som bäst och ramas in.

FullSizeRender.jpg

Av min Secret Santa i familjen gick jag alldeles, alldeles för mycket! Vi brukar ha typ 50€ som gräns, men plötsligt kommer brorsan och Laura med en String-hylla åt mig! Begagnad förvisso, men ändå!!!! Är så himla glad, har ju velat ha en String i köket ett bra tag. Och nu har jag det, hurra! 

FullSizeRender.jpg

Av svärmor fick jag den här finurliga bonaden. Relaterar hårt till den och den ska få åka upp på väggen så fort julbonaden gjort sitt. 

IMAGE.JPG

Fick också en Lisa Larson-bricka, vilket var precis mitt i prick; jag har tänkt många gånger det senaste året att man gott kunde ha en bricka för transport av kaffekopp och smörgås till tv:n osv. 

FullSizeRender.jpg

Jag var med på After Eights julfest och deltog i personalens Secret Santa. Min ännu hemliga tomte gav mig en låda full med små trevliga saker, bl a den här Pippi-boken. Är mycket nöjd med det hela. 

Av Pärs mommo fick jag förlängd Vi Läser-prenumeration och av min skrivargrupp i Arbis fick jag presentkort till Robert’s Coffee, där jag väldigt ofta sitter och skriver <3333 Det och ett par icke obetydliga ekonomiska bidrag gjorde min julklappssäck till en väldigt bra sån. Är också väldigt glad att merparten - affischen, hyllan, boken, sockorna och bonaden - är 2nd hand. Det är kanske bara vindarna som blåser nu, men det finns något varmt i att få en väl uttänkt, begagnad present. Tycker jag i alla fall.