Shit jag sparat på Instagram lately

Ni vet spara-funktionen på Insta? Det är min favoritfunktion på kanske alla appar. Jag har aldrig kommit in i Pinterest på det där sättet folk verkar ha gjort och min Tumblr levde ett gott liv i nån månad, sen glömde jag den. Men så här lyckas jag få sparat allt sånt som inspirerar eller roar mig. Med jämna mellanrum försöker jag visa upp mina samlade besparingar, mest för att jag själv tycker att såna slags inlägg är KUL™️.

Vi börjar väl? 

FullSizeRender.jpg

Först actual footage av mig i typ exakt detta ögonblick.

FullSizeRender.jpg

En PERFEKT outfit av Lady Di. Blir så sugen på fluffigare hår när jag ser den här bilden.

FullSizeRender.jpg

En remix på Carl Johan De Geers ”Skända flaggan”. Sparade den här nång under (vad som kändes som) den fjortonde veckan av januari.

FullSizeRender.jpg

Det här är typiskt Kul™️! 

FullSizeRender.jpg

Också roligt tycker jag. Hade jag varit en sån som bar t-shirts med tryck hade jag gärna haft den här.

FullSizeRender.jpg

Nu kommer ett par följartips: @condenastarchive postar bilder och foton ur deras arkiv, rätt så ofta pärmbilder från New Yorker eller som här - Vanity Fair. Älskar den här bilden men älskar jugend och 20-tals estetik ganska hejdlöst.

FullSizeRender.jpg
 

 @bymariandrew ritar och skriver små gulliga och väldigt relatable saker, ofta som nån slags dagbok. Tycker hon ofta sätter fingret på nåt jag inte tänkt på. Det gillar jag.

FullSizeRender.jpg

Och det här kontot som jag inte FATTAR varför inte har fler följare;  @finnishhistoryinpics ! Foton från Finlands 1900-tal helt enkelt. Som här, ett gäng söta rock’n’roll-killar från 80-talet <333 Men dom postar allt från starka män i Kuopio på början av 1900-talet till Remu Aaltonen som roadar grejer. Följ nu, ångra er aldrig.

FullSizeRender.jpg

En fin klänning från Givenchy. 

FullSizeRender.jpg

Alla har väl sett The Crown och alla som sett The Crown har väl förälskat sig i Prinsessan Margaret. Eller jag har det i alla fall. Här är ett  utdrag ur hennes morgonrutiner. Lifegoals, om det inte vore för att jag motsätter mg monarki. Men ni vet.

FullSizeRender.jpg

Och på tal om royalty. Varför är det så kul med två kändisar på samma bild? 

FullSizeRender.jpg

Swag, swag. Har försökt få Pär att odla mustasch i ett år nu säkert, men han vägrar.  

FullSizeRender.jpg

 #backalilintrovert #hataärtor

FullSizeRender.jpg

Bara så fin bild av en av mina favorit-fashonistas: @audreylittle

FullSizeRender.jpg

Det här är ju också Kul™️ men det blir lite extra kul för att JAG HETER JU OCKSÅ ELLEN!!!!! :——D

FullSizeRender.jpg

Shoutout till alla suffragetter - not only gjorde ni hästjobb, men ni hade också snygga hattar. 

FullSizeRender.jpg

 ”Jaga vatten”, Schildts & Söderströms, mars 2018.

FullSizeRender.jpg

On point 1.

FullSizeRender.jpg

On point 2. 

FullSizeRender.jpg

Man är ju konstintresserad också! Älskar t ex Sara Vide Ericsons tavlor. Önskar mig en till 50-årspresent (eller annan födelsedag man får önska sig dyra saker till).

FullSizeRender.jpg

Yohji Yamamoto 2001, för den som fortfarande inte tycker mode är en konstform.

FullSizeRender.jpg

Och det här porträttet gjort av en rysk konstnär som hette Konstantin Somov. Jag vet inte vad det är, men det ~*drabbar*~ mig. Efter att jag såg det har jag tillbringat rätt mycket tid framför att googla Somov. Han målade ju inte fula tavlor direkt.

FullSizeRender.jpg

Eeeh ja, från konst till VB & David Beckham. Tyckte den här bilden bara var fin på nåt sätt. Jag tycker dom är ett bra par på nåt sätt LÅT MIG FÅ TYCKA DET OK?!

FullSizeRender.jpg

Det kan man ju inte veta, men ibland är det skönt att låta sig tro på det.  

FullSizeRender.jpg

Lite fet arkitektur by Le Corbusier. Färgerna! *dreglar*

FullSizeRender.jpg

Obligatorisk Titanic-appreciationpost.

FullSizeRender.jpg

Jag är inte den som tycker man ska sprida grodbilder bc let’s face it - grodor är vidriga, men det här är det sjukaste jag sett!!! Grodor i Alaska som fryser ner sig själv ett halvår, sen tinar upp och fortsätter leva.  

FullSizeRender.jpg

Och det var allt!