TÄVLING - vinn en framtid!

 Inlägget innehåller gåvor från Förlaget

Lol, det där var väl kanske lite märkligt formulerat men så här är det i alla fall: 

FullSizeRender.jpg

Igår fick jag äntligen mitt ex av den här! Denna framtid är vår! Simmar ni i den lilla finlandssvenska feministpoolen så lär ni knappast ha missat att Astra fyller 100 i år och firade det med både frukost och fest och antologisläpp på kvinnodagen. Jag kunde inte tyvärr delta i festligheterna men igår fick jag Denna framtid är vår som antologin heter på posten. 

FullSizeRender.jpg

Ser ni nåt bekant namn på listan? 

IMAGE.JPG

Jag medverkar med Till min dotter, om du finns - ett brev till en eventuell dotter i framtiden. Min text handlar om att längta efter barn, att vara rädd för barn och ja, sånt. Jag måste säga att skriva den här texten hjälpte mig enormt, tidigare har jag känt mig så stressad kring hela barnfrågan men nu är jag i ett mycket mer que sera, sera-mode. 

IMAGE.JPG

Förutom texter av en hel drös andra så innehåller boken också illustrationer och foton, t ex de här av Anna Salmi. Boken är så otroligt snyggt formgiven och en precis lagom blandning av allt. Väldigt, väldigt stolt att få vara med i den.

FullSizeRender.jpg

Men nu är det så här att dom snälla människorna på Förlaget, som är dom som gett ut boken, gett mig två ex, specifikt så att jag ska kunna lotta ut ett ex åt er!

Allt ni behöver göra är att kommentera här under med ert namn (förnamn plus initial räcker, dvs Ellen S.) och ert favoritgodis (nåt måste jag ju hitta på) så är ni med i utlottningen! Jag drar en vinnare på onsdagskvällen den 14:e! Ska vi säga så? 

IMAGE.JPG

May the odds be ever in your favour!