Vinn Jaga Vatten!

Jag är visserligen på semester och hade tänkt hålla mig borta härifrån (men på Instagram är jag desto mer i farten; @din.bff.ellen) och från bokprat men det går ju inte när allt snurrar så fort! Igår var det recensionsdag - fick två av två fina recensioner. Eller så har jag fått berättat det åt mig, jag har upptäckt att jag inte alls kan dechiffrera mina recensioner, jag förstår helt enkelt inte vad som står i dem. Enda som lyser upp ur sidorna är den konstruktiva eller negativa kritiken. Förstås, så klart, mvh jungfru. Men Pär säger dom har varit positiva, min redaktör säger dom har varit positiva, jag försöker arkivera dem i hjärnan som positiva. 

FullSizeRender.jpg

Det sjukaste är att mellan att jag skriver de här raderna svarar jag på mejl från min redaktör. Vi måste trycka en ny upplaga, redan. Andra upplagan! Första veckan den är ute! Bokstavligen måste alltså, boken är slut på Adlibris. Jag har fått höra att det är ovanligt för en debutant. Det ska också tryckas en ”ovanligt” stor andra upplaga för en debutant. Jag vet inte vad som är ovanligt sist och slutligen, men jag vet att inget av det här känns vanligt för mig. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, det går kanske inte att förvänta sig nåt. 

Det känns bra att vara här i Sverige. Allt låter lite som när man är under vattnet, allt når mig lite vadderat. Här fikar vi tre gånger om dan, jag ser på Broadchurch och läser inredningstidningar, Pär jobbar lite och ser på skidor, igår kväll gick vi igenom gamla lådor med Pärs saker. Två miljoner blandband, gamla musiktidningar och fotbollshalsdukar. Idag ska vi in till Karlskrona. Vi tar det lugnt och har det bra.

IMAGE.JPG

HUR SOM!!! Jag vill ju givetvis lotta ut ett par ex av min lilla hjärta bok, skrivet i mitt jävla hjärteblod. Nå nej, men det är klart man ska lotta ut när man kan lotta ut! Varför har jag annars den här bloggen?  

IMAGE.JPG

 ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KOMMENTERA DET HÄR INLÄGGET MED DITT NAMN OCH DIN INITIAL (ELLEN S. T EX) OCH BERÄTTA VAD DITT FAVORITDJUR ÄR! 

Jag lottar ut två ex och jag drar vinnarna på söndag kväll klockan 18:00! Lycka till!