Join me for a Bath?

Höll på att skriva ett aslångt inlägg om vänskap och att göra slut med vänner, men så började vi (jag och Pär) göra en annan sak istället och så kom jag av mig. Vill ni veta vad vi gjorde?

Vi bokade en resa!

Vi har aldrig rest nånstans tillsammans som inte har varit ett besök hos nån förälder eller så i södra Sverige. Det är ju så klart också trevligt, men jag har blivit mer och mer sugen på att göra nåt helt annat en semester. Åka nån annanstans. Jag har ju heller aldrig riktigt rest så mycket.

Så vi bestämde att i år skulle vi göra det på min semester i augusti. Åka nån helt annanstans. 

När vi började prata om olika ställen som vi är intresserade av, blev det ganska snabbt tydligt att England utanför London var nåt vi båda var sugna på. ch det blev det!

IMG_4301.JPG

10 dagar i sydvästra England; vi ska bo i Bristol och göra dagsutflykter till åtminstone Bath och Devon, vi har inte planerat detaljerna ännu. MEN JAG ÄR SÅ PEPP!!!! Naturen, kulturen, historien - jag ska gå i Jane Austens fotspår!!!!! *nördgråter*

Nu måste jag försöka sova trots att jag vill typ hoppa upp och ner. Och vänskapsinlägget får ni imorgon!