Till salu:

Jag har köpstopp, som många av er kanske redan vet. Det gick bra hela januari när jag var efter jul-pank och inte hade så mycket val annat än att inte handla. Sen kom februari och kontot var inte lika tomt längre och plötsligt hittade jag en hel massa kryphål. T ex är ett par byxor på väg hem till oss - men det är en present från Pär obs obs obs! Pär hade faktiskt sagt att jag skulle få en alla hjärtans-present i år för att fira en grej (dom jag kan berätta om snart snart) och så hittade jag de perfekta Ellen-byxorna i precis exakt det snitt jag har på mina favoritbrallor från förr och från samma märke. Är det inte bättre då att jag får en present jag verkligen, verkligen kommer använda än nåt jag inte önskar mig? (Säg ja)

Ett annat kryphål är praktiska, genomtänkta saker till vårt konmari:ande, t ex en klädstång för att bringa reda i min ganska opraktiskt designade garderob. Så jag köpte en sån idag på en kedja som rimmar på en mellaneuropeisk nationalitet känd för sin eurotechno och korv. Jag bröt köpstoppet helt enkelt. 

Glad i hågen monterade jag ihop den och bände lös och flyttade om lite bland elfa-hyllplanen i garderoben för att få plats med hela. Den passade perfekt, gud så trevligt. Började hänga på mina paltor. Läste visserligen som hastigast om nån viktgräns för stången men SÅ tunga kan väl inte några bomullstunikor va. Stod med de fem sista galgarna i handen och skulle hänga på - när plötsligt hela skiten brakar. Och drar med sig en av hyllplanen så att mina omsorgsfullt vikta byxor i sina korgar ramlar ner och katterna som givetvis ska vara med skrämt tar ett ett extra varv runt mina fötter. 

Vet ni vem jag blir då? Jo;

Efter att ha utstött precis ett sånt där frustrerat ”naaaah!!!” och med förbannat övervåld tryckt tillbaka hyllplanet fick jag lägga mig ner. Hade jag haft en toffel hade jag kastat den.

Och här ligger jag än. Precis så häftigt som ilskan stiger i mig, rinner den också av mig i ett svep och jag känner mig helt urlakad. Tur att inte Pär är hemma för då slipper jag i alla fall den förlägna fasen efter ett sånt här vredesutbrott.

Det kanske var nåt slags straff från köpstoppeguden för att jag prioriterade Marie Kondo över honom. Hur som helst vet jag en jävligt billig klädstång om nån vill ha en. 

FullSizeRender.jpg