Nämen tjena

Plötsligt är ni fem gånger fler än normalt som tittat in hit och jag är ju inte så dum så att jag inte fattar varför - men jag tänkte att en liten presentation av mig vore på sin plats. Ni som är original gangsters här får väl spotta en gång i golvet, luta er tillbaka och le överlägset och vila i vetskapen att ni redan känner mig. 

För ett par år sen hade jag en serie här på bloggen, som helt enkelt var ett Mina Vänner-formulär där jag i tur och ordning presenterade de vänner som flyger förbi som namn här i bloggen mellan varven. Den serien dog ut eftersom mina vänner är de sämsta i världen på att fylla i formulär och aldrig lämnade in dom!!!!!!!! Och för att det mesta jag tar mig för är ganska kortlivat HEH. Jag tänkte iaf fylla i samma formulär själv nu, men några altereringar.

Senaste selfien jag tog när jag provade på en lite mer ~ experimentell ~ sminkning med krämrouge som ögonskugga och ingen mascara och tyckte det blev fett fint för att efter några timmar ute i allmänheten inse att det såg ut som dubbelsidig ögoninflammation.

Senaste selfien jag tog när jag provade på en lite mer ~experimentell~ sminkning med krämrouge som ögonskugga och ingen mascara och tyckte det blev fett fint för att efter några timmar ute i allmänheten inse att det såg ut som dubbelsidig ögoninflammation.

Namn: Ellen Strömberg
Ålder: 31
Stjärntecken: Jungfru plus lejon i rising sign och bla bla ni vet, är ganska långt en exakt blandning av jungfru & lejon.
Bor: i Jakobstad, Österbotten, Finland. Är finlandssvensk, precis som Mark Levengood, Vasa Flora & Fauna, Stina Ekblad och öööh… några andra.
Familj: bor till vardags med Pär och våra två katter, Viola och Sylvi. Har en pappa och styvmorsa plus fyra syskon (två hel, två styv) i Finland. Sen har jag en mamma, en styvfarsa och en halvsyster i Skåne. Plus en fammo här i knutarna också. Sen tillkommer en svärmor, en svär-mommo och en svägerska i Blekinge. Till allt detta tillkommer syskonpartners och ett par syskonbarn. I could go on forever, em summa summarum - stor familj, älskar dem mer än livet (oftast).

Jag och Pär på väg hem från nån julfest.

Jag och Pär på väg hem från nån julfest.

På internet finns jag: här, på min instagram och på Spotify. Ni får också gärna gilla min sida på Facebook :)))))
Favoritfärg: Alla nyanser av rött och orange och rosa
Favoritpopgrupp: Usch så svåra frågor jag gjort! Så här ser mina Daily Mixes på Spotty ut:

Skärmavbild 2019-02-08 kl. 18.54.56.png

Förutom att jag lyssnar på rätt mycket hiphop som inte syns här så tror jag det säger en hel del. Är gammal panda som flirtade med punken i botten, numera finsmakad rnb-konnossör med en fabläss för 70-talet. Typ så?
Den bästa låt jag vet: Helt omöjligt att svara på, det beror helt på vilken dag det är du frågar. Just nu lyssnar jag på Landslide med Fleetwood Mac och den går ju inte dålig alltså. We found love med Rihanna är också en evergreen.
Favoritbok: Jaga Vatten, Ellen Strömberg, Schildts & Söderströms. Hehehe. Jävligt svårt, men under fliken Vad jag läst finns det uppräknat allt jag läst under de senaste åtta åren. De med en liten stjärna efter sig är såna jag gillat extra mycket.
Favoritfilm: Fucking Åmål 4-ever and ever.
Favoritdjur: 

De här två små svinen. Utanför hemmet älskar jag kossor.


Favoritmat: Mat är ett av mina största intressen och jag gillar det mesta - förutom skaldjur som jag inte riktigt lärt mig äta ännu. Bra vegetarisk mat gör mig alltid glad, oavsett om det är husmanskost, japanskt, indiskt eller italienskt.
Favoritdryck: Kaffe med mjölk, coca cola zero, rödvin, vatten, roibooste.

Det här gör jag när jag inte har fritid: Jobbar 75% med ett ordkonst-projekt, dvs kreativt skrivande för barn, drar torsdagskurs i kreativt skrivande för unga, skriver roman nummer två, gör lite andra författargrejer typ skolbesök, är med och planerar min lilla stads litteraturvecka, sitter i en jury osv osv osv. Kort sagt kan man säga: skriver och läser.
Och på min fritid brukar jag: blogga, se på tv-serier, läsa böcker, spela badminton, städa och fixa här hemma, gå på loppis, hänga med vänner, simma, ha bokcirkel, laga mat, scrollaaaaa.
Jag tycker om: Populärkultur, memes, engagemang, kaxig attityd och mjuka hjärtan, färger, att sjunga karaoke och vardag.
Jag tycker inte om: kapitalism, grodor, ståuppkomik, att kompromissa med mina fashion-ambitioner pga att jag är tjock och att resa och träffa nya människor.
Skämtar.
Inte.
I framtiden vill jag: skriva mera böcker både barn och vuxna, skriva dramatik och att vi hittar en hållbar samhällsstruktur som inte bygger på kapitalism eller patriarkat eller rasism. Fast får man bort en av dom så tror jag de andra försvinner med. Sen vill jag med näsan i vädret gå förbi alla som nånsin underskattat mig. Och sparka en del folk på smalbenet :-)))))

Därför ska ni läsa min blogg: för att Sandra Beijer vill va min bästis. Nå nej, men så här: Jag fotar fult, jag är opålitlig i min regelbundenhet, jag är ofta ganska fattig, min vardag är ganska tråkig och rätt mycket av det jag skriver är pseudofilosofiskt dravel som inte fyller många funktioner. Men - jag är snäll, jag är klok och jag har bättre smak än de flesta. Jag är dessutom rolig och skriver bra och aldrig bara för att provocera. Jag har dessutom bloggat i typ femton år nu, så jag lär fortsätta en stund till.

Men - det är upp till er. Hänger ni på är ni varmt välkomna, annars ses vi nästa gång ni snubblar över en länk hit 😘😘😘😘