Vecka 21

Det här blev veckan som jag började använda cykelhjälm igen. Jag har inte gjort det sen jag slapp lågstadiets hjälmtvång och min violetta Helmex-hjälm för evigt förpassades till källaren (eller vart den nu hamnade) . Jag tycker ärligt talat hjälm på vuxna människor ser fånigt ut och jag kände mig som en Chupa Chups när jag kom cyklande imorse, eller som nån slags Forrest Gump-karaktär. Men nu är det så här och man vänjer väl ögat och huvudet vid det. Det är ju liksom enbart en bra sak att ha hjälm på sig när man cyklar. Och när det känns som värst tänker jag på vad min hjälmivrar-vän Juri sa; i Australien har alla hjälm.

60497147_2860613737497592_5807265799643070464_n.jpg

I Australien, i Australien, i Australien…

Temat för den här veckan kanske kunde sägas vara fordon, eftersom en grej jag ska göra den här veckan förutom att cykla runt som en Chupa Chups är att undersöka vad det är som låter på min bil. Jag hann knappt publicera förra inlägget där jag klagade på att jag inte känner bilkunniga människor före Emmi hörde av sig och sa att hennes sambo kan kolla på den, hurra! Jag hoppas att det inte är nåt stort fel, helst skulle jag vilja att det visar sig vara en liten sten som skramlat omkring där och går att plocka bort bara så där, men sån tur har man väl aldrig? Fredag-lördag ska jag på ordkonstledarutbildning till Vasa, så det hade varit trevligt att ha en bil som inte låter som en gammal träbåt då.

Skärmavbild 2019-05-20 kl. 15.20.44.png

På tal om fordon, jag har gjort en ganska lång playlist på Spotify, denna gång är temat “ut och köra”. Jag tycker själv den är exemplarisk i mixen, men det där avgör ni bäst själva genom att följa listan och lyssna på den. Ni hittar den HÄR.

Annars innehåller den här veckan lite möten, ganska mycket lägerplanering och ett europaparlamentsval så klart! Jag ska vara valfunktionär igen, så just den här helgen är väl ganska välfylld redan. Men det är bra, nu i helgen hängde jag mest i soffan (JAAA, trots bra väder!!!!) och kände mig ganska oproduktiv och ensam.

Jaja, nu ska jag vingla iväg med mitt enorma huvud hemåt via affären och köpa potatis. Vi hörs i veckan!