Vecka 22

Jag brände mig just på pekfingret så jag är jättesur. Jag skulle hälla vattnet av potätera och hällde över mig själv. Så jävla onödigt.  

Annars har jag det bra, lite trött och seg bara efter en helg av utbildning (är numera äkta utbildad ordkonstledare!), valarbete och VM-final. Kul med guld! 

Veckan kommer att gå i Arbetets Tecken, jag har fullt upp så här ett par veckor inför lägren. Idag började också planeringen för Runebergsveckan 2020, så det är lite kul. Vi har storslagna planer, sen får vi se vad som förverkligas av dem. Jag ser fram emot helgen VÄLDIGT mycket, lördag ska jag göra absolut ingenting och på söndag ska vi träffas med bokcirkeln. Jag var sjuk förra träffen så jag är extra pepp på att ses. Vi har tatt oss an fantasy och läst Six of Crowes denna gång, ska bli spännande att se vad folk tyckt. 

Nu ska jag fortsätta vara sur och eventuellt badda mitt finger med något. 

Bruno Pontiroli, ”La Boucle D’or”

Bruno Pontiroli, ”La Boucle D’or”