Vecka 19

När jag var yngre och lyssnade mycket på Kent (Vapen & ammunition var sista skivan jag engagerade mig i) tyckte jag alltid deras tack-listor i skivkonvulten var så coola. De tackade alltid typ “Alvedonen och Treon” och en hel massa annat, alltid i bestämd form och alltid precis så nonchalant att man förstod att de tog allt på både jättestort allvar och inget allvar alls samtidigt.

Jag har nästan lust att skriva en sån liten tack-lista för dessa dagar av förkylning. Jag skulle inte vara något idag utan codetabsen, svarta skäggets hostmedicinen, värktabletterna, cokisen och värmedynan. Speciellt tack knske jag borde rikta till värmedynan. Den har varit avgörande vid lindring av hostrelaterad träninngsvärk, men jag skulle rekommendera alla att köpa en värmedyna oavsett besvär. Jag använder min till allt - det är få smärtor och tröttheter i kroppen som inte känns bättre med en värmedyna. Mensvärk? Magknip? Nackspärr? Träningsvärk? Frusenhet? Inga problem, ett par minuter i mikron och värmedynan gör jobbet.

OBS detta är ej sponsrat.

Den här veckan har jag tänkt vara frisk. Jag jobbar på halvfart hemifrån idag och blev tvungen att hoppa över en föreläsning i Vasa ikväll jag tänkt gå på men från och med imorgon får det vara nog. Jag håller på att byta lakan i sängen som bevis. Jag har massa jobb denna vecka, bland annat ska jag hålla detektiv-workshop på biblioteket imorgon för barn och på fredag ska jag prata kreativt skrivande för ett gäng bibliotekarier. Vill för allt snor i Småland inte missa det, så därför förklarar jag härmed mig själv frisk. Tack Codetabsen, tack värmedynan.

OBS jag skulle inte pusha mig själv om jag inte kände att det var okej, jag mår mycket bättre redan. Ja, jag har en ohälsosam relation till jobb och prestation och det är jag medveten om, men är man sjuk så är man sjuk och därmed punkt. Gör som jag säger och inte som jag gör.