Vecka 29

Hej, är nån kvar längre ens? Så här länge har jag nog inte varit obloggad på flera år tror jag. Tänkte fortsätta o-blogga en stund till, men för att återföreningen inte ska vara så jobbig tänkte jag smygstarta lite. Det var ju aldrig svårt att skolka, men att komma tillbaka efter att man skolkat en lektion var så himla jobbigt. Alltså skolkade man en till, och en till och hux flux hade man ramlat av kursen.

*insert “lillebror, bli inte som jag när du blir stor”-quote*

Vad har jag gjort då när jag o-bloggat?

Jo, jag har rest runt i Sverige, hittat ett flertal bra platser dör jag ropat “HÄR skulle man ha sommarstuga”, köpt rätt mycket porslin på loppis, köpt ett skåp att ha allt porslin i, träffat vänner, vänt upp och ner på dynget, druckit vin på en måndag, fått myggbett och sett på film. Bland annat. Det är både för lite och för mycket för att orka berätta om liksom. Men ungefär så här har det sett ut:


Jag har det både jätteskönt och rätt piss pga post- och pre-stress. Allt som hänt innan semester och allt som ska hända efter jagar mig. Här om natten drömde jag att jag glömt lämna in nån rapport och att jag fick en utskällning. Vaknade kallsvettig.

Men så är det. Snart är jag tillbaka i normalläge igen. Tills dess fortsätter jag ungefär som ovan.