Dåliga listan

Nu har alla jag känner och som jag låtsas att jag känner fyllt i den här listan så nu är det väl min tur. Varning för tråkiga svar dock, trodde det skulle bli kul men det visade sig som så mången annan gång att jag inte är den unika snöflinga jag trodde.

public.jpeg

Unpopular opinion:

Smoothies är överskattat. Ed Sheeran är tråkig. Laleh är irriterande. Ananas på pizza är gott - VA FAN, den mesta frukt i mat är gott! Älskar t ex Flygande Jakob.

Och ska jag var helt ärlig så tycker jag många som inte håller med mig i vissa politiska frågor (klimat och jämställdhet t ex) helt enkelt är… dumma i huvudet. Alltså intellektuellt lägre stående. Och jag tycker oftast god ton är bortkastat på såna idioter och skulle helst bara skrika SKIT PÅ ER och sen gå därifrån. Men än så länge besitter jag vanlig hyfs.

Guilty pleasure:

Har gjort ett helt inlägg om guilty pleasures för nåt år sen och den står jag fast vid. Förutom Blondinbella, för orkar inte läsa hennes blogg längre. I korthet för dig som inte orkar klicka dig dit: kungligheter, mjölk och klimakteriefilmer.

Jobbsvaghet:

Är snabb och explosiv vilket också gör mig slarvig och ansvarslös ibland. Tappar också intresset snabbt och hoppas över till nästa grej utan att avsluta ordentligt. Är också i grund och botten lat som en oxe, vilket gör att jag ofta väljer genvägar som inte alltid lönar sig, heh.

När jag börjar lista allt det här undrar jag hur jag nånsin fått ett jobb i mitt liv.

Irriterande egenskap:

Humörsmänniska med enormt ego som gnäller, kritiserar och tycker synd om sig själv. Är också ganska opålitlig. Jag försöker bättra mig varje dag, oavsett vad folk tror. Men tro detta iaf; jag vet precis hur jobbig jag är.

Störda matvanor:

Tror inte jag har så märkliga matvanor? Äter bara normala saker. Däremot är jag ganska bestämd med vad jag gillar och vad jag inte gillar. Äter bara naturell yoghurt - aldrig med smak, men gärna päron- eller citronfil eller hallonkefir. Gillar typ inga andra smaker. Kaffe ska vara så mörkrostat det går och ska drickas med så fet mjölk som möjligt. Eller grädde. Annars kan det va. Gillar inte vanligt te, men roiboos är gott. Kan inte äta svamp eller aubergine pga konsistensen. Förutom kantareller, det går bra. Äter inte räkor överhuvudtaget, men kräftor är ok.

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:

Gillar sånt som sticker ut lite (obs inte klädmässigt, oftast tycker jag så enkla kläder som möjligt är snyggast). Men lite för stora öron, en stor näsa, olikfärgade ögon, en sned tand, en tredje näsborre, fem händer, dinosauriesvans. ÄH JAG VET INTE skitsvårt ju. Charm är ju så jäkla individuellt och komplext och det man tycker är snyggt på en person är sällan samma sak på nån annan. Men nånting att fästa blicken på är väl bra. T ex en präktig näsa.