Vecka 38

Det här är min födelsedagsvecka. Vecka 38 blir jag 32. Jag hade tänkt få ihop en önskelista, eftersom det hör till; men de två grejerna jag behövde och ville ha har jag redan säkerställt. Pär gav mig min önskade termoskanna redan och av mamma ska jag få en necessär. And that’s that. Tja, jag har funderat på både strykjärn och vandrarskor men sist och slutligen kan jag inte uppbära nån större entusiasm inför nåndera. Pengar behöver man väl jämt, men det känns inte heller speciellt roligt att be om. Men eftersom det nu hör till, så kommer veckans måndagsinlägg i form av en önskelista för födelsedagsveckan.

Ny musik
Jag har bett om lite nya Spotify-listor från ett par kompisar. Jag har fastnat i mitt musiklyssnande och behöver nåt nytt. Om du känner att du har en go’ lista jag skulle uppskatta - varför inte langa över den? Jag gillar det mesta, från punk till disco till pop.

En storstädning
Tänk om det blev dammsugat, skurat, torkat damm, plockat katthår och torkat ytor bara så där. Jag skulle inte heller bli jätteledsen om nån fört allt skräp till Ekorosk.

Att Pär ska spara ut mustach
Jag tror Pärttan hade varit riktigt snygg med mustasch, men han är inte lika övertygad. Men han har nästan lovat att prova.

Mockarutor
Förutom den heliga mazarinen är good old mockarutor det godaste som fanns. Men jag orkar aldrig baka.

Att nån skulle byta glödlampan i vår taklampa i sovrummet
Det är en plafond och den är precis ovanför sängen och den har inte lyst på över ett år, kanske två, jag vet inte.

Minusgrader
Jag vill - jag BEHÖVER ut och gå i skogen igen, men mina älgflugebett från flera veckor sen har inte läkt ännu heller och jag orkar inte bli sönderbiten igen. Så klart är jag en sån som reagerar på betten, underligt vore det ju annars. Jag har hört att de försvinner när det blir kallare, redan vid första nattfrosten sak det bli bättre. Så jag väntar med spänning på det.

En ledig helg
I mitten av oktober kommer den första på en tid och jag väntar, väntar.

En ny look
Jag ser så jävla tråkig ut these days. Jag tror jag skulle vilja nån slags ny frisyr eller nya glasögon eller något sånt. Nåt som skulle kännas uppdaterat och genomtänkt; inte bara som att det råkade bli så här. Mitt hår är rekordlångt och bara hänger där och mina glasögon börjar ha sett sina bästa dagar.

Ett bra mottagande för Klåda
Tryckeriet har lovat att den ska vara klar 23:e september. Det är fyra dagar efter min födelsedag. Hade inte en fin recension och ett varmt läsarmottagande varit som the cherry on top of mina 32 år?

ur  Halsen rapar, hjärtat slår  av Emma och Lisen Adbåge

ur Halsen rapar, hjärtat slår av Emma och Lisen Adbåge