Vecka 44

Veckans oj: märkte ni att jag aldrig skrev vecka 43 förra veckan utan har två veckans vecka inlägg som heter vecka 42? Såg det nu.

Veckans oj 2: det här inlägget skulle komma igår, men det gjorde det inte.

Veckans oj 3: jag är i karantän igen. De ringde från sjukhuset idag och sa att jag blivit exponerad för coronasmittad för ett par dagar sen. Så nu måste jag vara i karantän till och med söndag. Så jäkla surt när man inte ens är sjuk. Dessutom har jag förstås megaångest, jag känner mig som en tidsinställd bomb som när som helst ska explodera i coronasymptom. Plus att jag (så klart) rört mig en hel del bland folk under de dagar som gick mellan exponeringen och karantänen. Fucking jävla piss alltså.

Egentligen är det inget major att tvingas jobba hemifrån en vecka, mitt jobb tillåter ju sannerligen det och jag har inga problem med att fylla min fritid med saker här hemma. Det går ingen nöd på mig alls. Men det känns ändå som att alla mina planer gick i stöpet i och med detta. Eller lite som att jag måste tänka om helt och hållet. Upp och nervända världen, vad spelar nån roll i den, jag ska ju ändå snart insjukna typ.

Jag råkar veta när och var exponeringen skedde och jag tror det ska till mycket för att jag ska ha blivit smittad. Hade faktiskt inte ens tänkt på det som en eventuell risk ens. Och egentligen är inte risken större nu att bli sjuk än vad den var för ett par dagar sen, corona har ju fått ett fäste här och det var väl en tidsfråga före det skulle komma så nära en. Men ändå känns det som att jag sitter och väntar ut min tid nu. Snart, snart ska bilan falla. Svårt att tänka på nåt annat.

Veckans Viola:

122981859_360413208508369_5382802678063185989_n.jpg