Länkfest, länkfest hela dan

Här är ett gäng grejer på internet jag tycker att du för gott i att klicka dig vidare till. Det mesta handlar om mig :-)))))

🎙 Podden Sällskapet generellt och kanske extra speciellt avsnitten jag är med i, hehe. Jag och min internet-bff och soulmate Biffen var med för en vecka sen, lyssna på det HÄR! Jag har också skrivit en kolumn på mitt ämne, den hittar du HÄR.

IMG_3481.jpeg

🎙 Och nyaste ungen i podd-familjen: min och Pärs egen podd!!!! Det här är en tanke som grott hos oss ganska länge, och om nån riktigt trogen bloggläsare minns startade vi nåt poddliknande för flera år sen, som dog ut efter ett avsnitt. Men nu! Nu finns podden Viktiga Skivor äntligen och jag hoppas ni gillar den! Vi har i alla fall väldigt roligt när vi gör den och jag har lärt mig klippa och fixa och Nikko har gjort intro till oss och ja, det känns som att det kanske blir lite mer långlivat den här gången. Vi ska jobba lite på ljudet ännu och så där, men ja. Lyssna gärna! Hittills finns den på Spotify och acast, får se hur vi gör i framtiden.

📺 Har kanske glömt nämna det, men Maggan gjorde tv-debut i SVTs Gokväll för nån vecka sen. Älskar Johanna som boktipsar, så blev väldigt glad över att just hon lyfte upp Maggan. Jag vet inte om det är Johannas förtjänst, men några dagar senare sålde första upplagan slut och en andra upplaga gick i tryck. Så otroligt roligt! HÄR kan man se avsnittet!

📝 Vill du gå en kort skrivkurs med mig? Gör det! Jag och universalgeniet Heidi von Wright drar en encore av vår kurs på Malakta förra året - men digital i år förstås. Förra årets kurshelg var en verklig höjdpunkt på hela jävla året tbh, så jag hoppas det blir lika bra i år, även om vi inte kan va på Malakta. Läs mer om den och anmäl er HÄR!

✊🏻 Och till sist, blev otroligt berörd av Julia Sjöbackas text om att jobba inom äldrevården. Den vann första pris i skrivtävlingen Text! här nyligen. Läs och begrunda den, kom ihåg den när det närmar sig val.