All night, all day

http://www.youtube.com/watch?v=ADKKZA5twgI Martina visade mig det här klippet i helgen och gjorde således min dag. Förutom att peppa jääni för Veronica Mars-filmen handlade jag lite böcker (Americanah och Morisseys självbio), lite te och rawgodis på Ruohonjuuri, flanerade i solskenet, svor i snöslasket och LittSkapade, förstås. Förutom snöslasket har jag haft en alldeles skitskön helg. Kan inte beskriva i ord (hur fan kom jag in på LittSkap? LOL) hur skönt det är att stiga in i den lilla bubbla som LittSkap och Åbo är för mig. Ja okej - en dålig sak hände. Jag köpte vad jag trodde var senaste Astra från Akademen, bara för att upptcäka flera timmar senare att det var ett gammalt nummer! Inte för att det på det sättet blir inaktuellt, men det känns ju bara sjukt dåligt av Akademen att ha fram ett gammalt nummer som enda nummer. Klart en tror det är nyaste nytt i så fall. Så nu är det jag som tecknar en prenumeration, för att försäkra mig om att få alla nummer hem. Du kan göra det samma HÄR. Astra är en av snyggaste och intressantaste tidningarna i Finland, så det lönar sig!

Jag skulle vilja blogga om allt möjligt, men solen lockar bort mig från datorn. Jag är aldrig så desperat efter solstrålar som när jag först ser dem. Vi ses nån mulen dag, okej?

HERREGUD, jag höll på att glömma! I fredags fick jag mejl från Kulturfonden med titeln; Ansökan beviljad. Så här känns det; AAAAAAAAHHHHH!!!!!! (alltså bra)