Allt det jag inte skriver

Jagdet                                         så satans

vet inte                                     Ni

lögn

huvudvärk                                                                                                   borde flytta härifrån. Kapitel 3.

 

 

 

Mitt liv kretsar ganska mycket kring hålen mellan orden, det jag inte skriver just nu. Det handlar om det jag inte skriver på romanen, det jag borde skriva men inte får ur mig. Luftbyggen och mellanrum. Det handlar om det jag inte skriver här, folk säger oj, din blogg är så modig och jag ba LOL, för allt jag skriver här är redan processerat 15 gånger, det är säkert och tryggt även om det kommer nära, det finns inget mod alls här. Det kan vara störande ibland med att vara en ~*~extrovert~*~ typ, att folk tror att de känner en skitbra bara för att man vräker ut en massa. Men den massan är ju vara en isbergstopp, inget alls jämfört med det som man inte vräker ut. Fast jag har aldrig varit bra på mystik. Hur som helst, tillbaka till livet mellan raderna. Det handlar om timmar när jag bara ligger och duger inte alls för jag borde skriva dessa timmar.

Och det är ju så det är. Det är i luftbyggena och mellanrummena och hålen livet händer sen, orden är transportsträckor mellan vilopositionerna i soffan. Benen upp, huvudet ner, på sidan, på magen, med en katt på huvudet. Skulle jag verkligen jobba-jobba varje minut jag tänker eller säger att jag ska jobba, så skulle jag ha sjukt mycket fritid till annat. Typ luftbysseskjutning och halloumigrillning, sånt fålk gör när det är 20 grader varmt ute.

Och det handlar om sånt här dravel och tjafs som ingen får ut något av, allra minst jag själv. Söndag alltså. AMMARIGHT?!