Busy, busy bee

1415453_10152362447286391_942423456166205171_o

Jag vet att jag alltid säger att jag är sketaupptagen - men jag överdriver inte den här gången. Jag har en modeshow, ett föreningstorg, en bandkväll och ett fullmäktigemöte ännu den här veckan, plus att Jeppis Pride-planeringen nu har lagt i högsta växeln. Plus 30 grader och pollen på jobbet. Känner mig levande, jävligt levande. Bloggningen blir ju lite sporadisk, men bear with me. Det blir bättre. Så länge, här är Jeppis Pride officiella SUPERSNYGGA logga (som är designad av Daniela Holm):

Och trycker ni HÄR så kommer ni till After Eights nyaste sommarlista, som är specialgjord (av mig, hehe) för att funka till både spontan dans för att man är glad över värmen och som soundtrack till those lazy days när man bara vill sit on that porch sippin' sum ice tea. Lyssna nu, thank me later.

OCH! Ett meddelande förresten (på båda språken, a first time för Blejk, Fejt & Fab):

Nu kan Du nominera din egen kandidat till Träskon! Träskon delas ut av Daniel Fagerholm under Jeppis Pride 2014 och är formgiven av Heidi Wikar. Träskon ges till en person, ett företag, en förening eller organisation som stått upp och kämpat för LHBTQ-rättigheter i Österbotten. Nominera Din kandidat före 30:e juni till jeppispride@gmail.com.

Nyt voit nimetä oman ehdokkaasi Puukengän saajaksi! Puukenkä-palkinnon jakaa Daniel Fagerholm Jeppis Priden 2014 aikana. Palkinnon on muotoillut Heidi Wikar. Se myönnetään henkilölle, yritykselle, järjestölle tai muulle yhteisölle, joka on kamppaillut LHBTQ-henkilöiden oikeuksien puolesta Pohjanmaalla. Ilmoita ehdokkaasi ennen 30.6. osoitteeseen jeppispride@gmail.com.

Over and out.