Blejk, fejt och på TV!

17439600 10154618575924107 880190522 n

För nån månad eller två kanske skrev jag att jag hade fått ett mejl som fick mig att skrika rakt ut. Det var Eva Frantz som skickade och frågade om jag ville vara med i De Eurovisa. Att på teve få kommentera Eurovision-bidrag är typ allt jag nånsin velat i livet, så jag skrek JAAAAA! och mejlade sen ett lite mer behärskat ja tack! till svar.

Det har sen dess varit hemligt, ända tills idag då när jag såg att De Eurovisa hade announcat årets gästlista. Och där hittar ni yours blejka, fejta och fab:a truly. Så nu vill jag ropa det från hustaken!

Lite läskigt är det ju så klart, för jag känner mig som så ofta i nya sammanhang att jag lurat in mig på nåt sätt, att jag är en katt bland hermelinerna eller om ni så vill; en selfie bland pressbilderna. Men vad fan, om det är nåt jag är bra på så är det att vara elak och rolig när jag kommenterar Eurovision. Det har till och med föreslagits i min kompiskrets att Yle borde ha ett tredje ljudspår under Eurovision-kvällarna förutom "svenska" och "finska" som skulle heta "bitchy" och vara jag som pratar. Så kanske det då nästa år, Yle?

Men vi börjar med De Eurovisa, wohoo!