#framtiden

Hej! Det här är mest ett test för jag sitter uppe i liften nånstans ovanför Norge skulle jag tro och wifin är svajig, men är mest bars fascinerad att det liksom finns wifi överhuvudtaget. Så futuristiskt. Dessutom Skriver jag på mobilen och Sevvans bloggverktyg är _inte_ mobilanpassat så vi får se vad det här blir. Försökte t o m ladda upp en bild nu - en klassisk flygplansvinge ofc - men vet inte om den kom upp eller inte. 'Aja.

Jag sitter och lyssnar i kapp några poddar och åt just kanske den dyraste rågsmörgås jag nånsin ätit. Snett framför mig sitter RN ungjävel som tittar surt på mig varje gång jag skrattar. Han är kanske 11 och äter kycklingnudlar så det stinker i hela planet. Skärmarna visar konstiga tecknade kortfilmer, jag vet inte vem som är målgruppen. Bredvid mig sover Mia-Irene med hörlurar i öronen. Väckarklockan ringde 4:15 imorse. Det här att flyga är en märklig sak. 

Ikväll ska vi se första delen av Harry Potter and the Cursed Child. Jag ska försöka slappna av och leva i nuet och allt sånt shit den här helgen. Jag ljuger inte när jag säger att den här semestern är den mest behövda semestern nånsin.