En bukett midsommarmän

Behöver du (som gillar män) lite inspiration till midsommardrömmarna? Plocka sju sorters blommor får du göra själv, men här är några jag alltid drömmer om, oavsett årstid. Du får gärna låna dem. Det här är väl också ett försök att svara på frågan "säg en kändis du tycker är snygg".

adrienbr

Adrien Brody

Stor näsa, melankoliskt utseende - mmm.

tumblr inline mls5d7AIec1qz4rgp

Bill Skarsgård

Gillar även A. Skarsgård men Bill har nåt speciellt. Tror det är de insjunkna ögonen <3

ZLATAN TODAY

Zlatan

Alla som pratat längre än två minuter med mig vet att jag älskar Zlatan.

tumblr oadtexERCo1vqv676o1 500

Asap Rocky

Såg nu när jag googlade honom att han är fucking ett år yngre än mig. Trodde han var äldre. Men jaja, snygg är han.

tumblr may5tdLcVm1qddzeyo3 500

Fares Fares

Ja, vad kan jag säga? Jag gillar män med stora näsor.

giphy

Schmidt i New girl

Vet inte vad han heter egentligen men who cares? Tycker han är såååå charmig och han är enda orsaken jag orkar se New girl överhuvudtaget.

tumblr ncuoh0zGeg1t1rwd9o1 500

Simon J Berger

Stor näsa, trötta ögon, ni börjar förstå kanske vad jag gillar.

Aziz Ansari Master None TV Show Details

Aziz Ansari

Kunde lika gärna nämna Andy, eller Ron eller varför inte Ben från Parks & Rec, men det är nåt med douches med hjärta som Tom Haverford på TV. Samma sak med Schmidt inser jag nu!OMG psykoanalys-material right there.

When He Admires Your Outfit After Picking You Up

Leo DiCaprio

Helst i ungt Titanic-format, men tycker ändå han har åldrats med en vis charm. Trots allt kommer han alltid vara Jack Dawson först och främst i mina ögon. Herregud så den filmen FORMAT mig.

an30

Andre 3000

Det är alltid enklare att tycka nån är snygg när man gillar det dom gör. Outkast är ett av mina favoritband genom tiderna plus att mmm, the fashion sense in this one.

anigif enhanced buzz 20867 1363987148 5

D'angelo

Baserar hela D'angelos varande på denna lista på How does it feel-videon. En (manlig, straight) bekant till mig har kallat den musikvideon till ett "sexuellt uppvaknande för mig". Ja, se videon själv så fattar ni.

tumblr o5678f7SAy1rb6tbeo1 500

Jeff Goldblum

Skulle riskera livet på Jurassic Park med Jeff a-n-y d-a-y.

Ja, det här var dom jag tänker på på rak arm när jag hör nån prata om snygga manliga kändisar. Jag tycker det med åren har blivit svårare att säga nån man tycker är snyggsnygg på det där sättet. Inte för att jag skulle tycka folk är mindre snygga idag än för 10-15 år sen, eller... kanske det är just det jag gör? Eller så är jag bara mindre intresserad av "kändisar" idag än då när jag var ung. Det spelar inte längre så stor roll om nån eller snygg eller inte hur som helst. Men det är ju ändå lite kul att flukta lite. Men den jag faktiskt fluktar mest över these days är jag redan gift med, så honom behåller jag för mig själv. Plus att han inte är kändis (än!!!) så han kvalificierar sig ändå inte in på listan.

Hoppas ni får en skön midsommar, även om ni inte drömmer om nån överhuvudtaget.