En dagens, tack

Lånade denna klassiska dagens-lista av min Sevvan-kollega Ronja. Tack för inspirationen! Bara att jag lade till dagens låt då, ville ha det. 

Dagens låt:

[embed width=480 height=270 class=left thumbnail=https://i.ytimg.com/vi/HzxW4eu9heY/hqdefault.jpg?r=30222]http://www.youtube.com/watch?v=HzxW4eu9heY[/embed]

Tror att discon får en revival snart. Har själv känt en dragning åt det hållet en stund. Tycker den klassiska discon är en sån otrolig sympatisk genre på nåt sätt. Jag är och förblir en faghag. 

Dagens humör: Tja, jag är ganska nöjd. Har inga orsaker att inte vara det liksom. Har jobbat första dagen efter jullovet idag och det känns ju båda skönt och oskönt.

Dagens mående: Trött är väl den genomsyrande feelisen. Ska snart gå och lägga mig. Igen. Tog en nätt liten tupplur på ett par timmar redan, men är ändå trött. Lyckades inte vända tillbaka dygnet före väckarklockan ringde imorde om vi säger så.

Dagens borde: Har jag redan gjort. Borde kanske skriva mer, men man kan bara göra så mycket per dag. Sen borde jag kanske dammsuga också vid närmare eftertanke, men nåja.

Dagens frisyr: Riktigt smutsigt och stripigt. Hatar att mitt hår alltid blir fett vintertid och att jag alltid börjar tvätta det för ofta. I vanliga och bästa fall tvättar jag håret max en gång i veckan. Men det blir så lätt en ond cirkel.

Dagens klädsel: Eftersom jag inte lider av ett sånt sjukt självskadebeteende så att jag går runt med jobbkläder (jeans t ex) hemma, så sitter jag här i mjukisbyxor och TLC-tischa.

Dagens planer: Mina planer var att skriva lite. Det har jag gjort. Mina planer var också att hålla mig vaken. Det har jag inte gjort.

Dagens materiella vill ha: Lite nya kläder hade inte varit fel. Känns som att det är nåt litet fel på varje byxa och varje tröja jag har.

Dagens funderingar: Jag kommer nog inte köpa några nya kläder eller nåt annat alls i januari, herregud så pank jag kommer vara innan denna månad är slut!!! Varför kommer alla räkningar nu för?!

Dagens beroende: Mat, luft och vatten? Tror nog jag hade haft svårt att komma igenom dagen utan <3 kaffe <3. Av nån anledning är kaffet alltid godare på jobbet än hemma.

Dagens tråkigaste: Det är måndag i januari. Behöver knappast utveckla.

Dagens längtan: I mars åker jag och Mia-Irene till London! Ska bli så jävla, jävla roligt. Vi ska bl a se Harry Potter and the Cursed Child!!! Och nörda ner oss helt i Harry Potter och äta full english till frukost och gå på stan kanske, kanske eventuellt se nåt annat icke HP-relaterat, hehe. Jag har aldrig varit i London förr och nej, jag vill inte ha er tips. Jag tycker det är skitjobbigt med folk som alltid (och det finns alltid sånt folk) som ba "åååh, men du måste absolut äta på den här lilla källarlokalen" när man nämner man ska nånstans och sen är det nån annan som måste tipsa om nåt annat och så urartar det i en tävling om vem som har den starkaste, mest genuina relationen till en stad. JÄTTEFINT att du verkligen känner London och sett igenom turistfällorna, men vill jag ha tips så frågar jag. Annars ser jag jättemycket frma emot att resa med Mia-Irene, för 1. alltid kul med kompisresa 2. vi prioriterar ganska lika när det gäller val av aktivitet.