En sån där pensionärsgrej jag gjorde igår

IMG_2449

Det här är mitt köksbord. Jag köpte det plus fyra stolar för 40 euro när jag flyttade till lägenheten jag bor i nu (nej, vänta, jag ljög! Faffa och fammo köpte det åt mig för 40 euro. Åh faffa ♥ ) . Det är lagom stort, lätt och ganska snyggt. Gillar träet. MEN! Den tidigare ägaren har lackat bordsytan helt horribelt, den är skröplig och ser konstant skito ut. Det här har alltså stört mig i två och ett halvt år. Tills igår!

IMG_2450

Med ltie (okej, ganska mycket) hjälp av min favoritinredare Mia-Irene gjorde jag om bordsytejäveln.

IMG_2452

Jag köpte vaxduk och täckte över hela skiten och stiftade fast på undersidan. Lätt som en plätt som en papperscigarett som måsta ta en huvudvärkstablett (<- ett utryck vi alltid använde i lågstadiet. Vad är en papperscigarett?). Känns ltie så där vårigt också nu när vi har april i februari.

IMG_2453

Sen när jag tröttnar på det så är det ju bara att riva lös duken igen. Jag känner mig mycket nöjd med mitt nya köksbord även om brorsan kommentar var "är det inte sånt där som pensionärer har?".

IMG_2454

Så en smoothie på det då! Smoothien var förresten min bästa hittills; kiwi, blåbär och spenat (plus alla basingredienser som yoghurt, apelsinjuice, linfrön, banan och havtornspulver).