Första december

image

Vad jag läser: se ovan. Rekommenderas varmt, det är precis min typ av bok på nåt sätt. Och andras tydligen, hashtag fick ju ändå Augustpriset. Eller var det tredje boken som fick det? Jaja, skit samma, skön känsla att älska första boken i en trilogi. Två kvar!!!

Vad jag tittar på: första avsnittet julkalendern så klart. Lotta, my love. Och Stina Ekblads röst - bra överraskning!!! Och så har jag börjat kolla på True Detective. Igen. Förra gången gav jag upp efter 30 minuter för jag blev så less på att alla kvinnor var döda och/eller prostituerade. Men så har jag av välmenande bekanta och vänner förstått att jag m å s t e se det. Så nu börjar jag om.

Vad jag lyssnar på: inget särskilt faktiskt. Peppar lite inför lördagens spelning med Silvana förstås. Yaaas, that's right losers, jag ska se Silvana Imam på lördag.

Vad jag äter: Svarta skäggets hostmedicin. Inte för att det är så jäkla gott, men för att jag, SÅ KLART, 24 timmar efter att ha repat mig från förra veckan, drog på mig värsta förkylningen. Hostar som ett hel lungavdelning och ska som sagt se Silvana på lördag. Inte enligt planerna.

Vad jag skrattat åt: cokis i ansiktet på tre-dagars-Stubb (dåligt smeknamn, yes, no?). Sori nu ba. OBS, tycker kastning av saker inte är den mest konstruktiva formen av politisk kommentar, meeen jag tycker ändå det var lite påhittigt med cokis. Önskar nu bara att han fick fejsa (hehe) några riktiga konsekvenser. Litar inte på honom alls. Tror det är leendet. Eller att han är samlingspartist.

Vad jag bloggar: inget vettigt alls.