Frågefredag!

Tänk att få vakna, om än inte riktigt i skick, men ändå vid liv, och mötas av en artikel om sig själv och sin lilla blogg! Ni har väl läst? Tycker det är det största som hänt mig och lilla bloggbebisen sen vi startade. Näst största förresten. Största var när Nikko skickade den här screenshotten från Jodel åt mig.

13382310 10153817825394107 37684566 n

Jag - ett tips på Jodel! Vilken ära. Ja ni små barn på Jodel, om ni visste att just er favoritblogg (jag föredrar att tänka att ALLA på Jodel står bakom detta) att det var jag, just blejk, fejt och fab JAG som ett par månader i höstas härjade runt på Jodel och anmälde ALLT. Alltså inte bokstavligen allt, men allt som var kvinnofientligt, rasistiskt eller homofobiskt. Och det var ganska mycket. Typ 80%. Det var typ allt jag gjorde där. SÅ KUL ÄR JAG. 

Sen klarade jag inte av att ens logga in på sidan mer för jag fick så högt blodtryck (vadär det med människor coh anonymitet?!) så nu undviker jag allt som har med Jodel att göra MEEEEEN ändå. Jag uppskattar det så jävla mycket när nån uttrycker gillande för min blogg, speciellt om det är på ett anonymt fjortiscommunity. Älskar det.

JA! men det var ju det jag skulle komma till. Om ni ändå känner att ni har vissa luckor i er Ellen-sida på Wikipedia eller om ni vill ställa mig mot väggen för att jag anmälde ert jätteroliga bögskämt på Jodel eller om ni bara undrar VAR jag klipper håret så har ni chansen nu! Tänkte anordna klassisk frågestund. Fråga på!

Alltså snälla, på riktigt. Fråga på. Tycker det här blir otroligt pinsamt om ingen frågar nåt.