Fredagsbikten

* Jag spelar Covet Fashion och Candy Crush på mobilen. Candy Crush är väl ganska rumsrent men Covet Fashion är ett jättefjantigt spel som går ut på att man ska styla och sätta ihop olika outfits och sen betygsätta andras. Det är jag och en massa spanska tolvåringar dom spelar.

* Jag gillar alltid mina egna blogginlägg, ofta från både telefon och datorn.

* Jag älskar att klämma finnar och pormaskar på både mig själv och på andra (mest Pär)...

* ... och jag kollar Dr Pimple Popper flera gånger i veckan.

* Jag snattade en gång en burk blåa paljettstjärnor på Tiimari när jag var 14. Svettades som en gris och pulsen gick inte ner på flera timmar. Var inte då och är inte nu cut out för tjuveri-livet. Helt otroligt att jag inte blev fast. Använde stjärnorna under ögonen under min mesta BD-fas. Hade lite ångest varje gång jag slickade på en stjärna och tryckte fast den på kinden. Fick orimligt dåligt samvete när Tiimari för ett par år sen gick i konkurs. Som att de kunde ha räddats av mina paljettstjärnor för 1,80 eller vad de kostade. Förlåt Tiimari :''-(

* Jag blev en gång fast av polisen i Tyskland för att jag åkte spårvagn utan biljett. Blev FÖRHÖRD på polisstation och fick böter son skulle komma på posten sa dom. Bara att jag aldrig fick böteslappen, så jag betalade aldrig. Vet än i denna dag inte vart den tog vägen.

* Jag tycker i smyg jag är smartare än typ 85% av befolkningen. Tycker också jag har bättre smak än 98% av alla.

* Många av de bloggar jag besöker oftast är såna som jag stör mig lite (eller mycket) på. Det är liksom lite kul att sitta och tycka att folk är dumma. Men jag skulle aldrig orka kommentera nåt elakt, orkar inte kommentera annars heller.

* Jag skrev inte under medborgarinitiativet för fulljour i Vasa. Inte för att jag inte stödjer saken men för att jag typ inte orkade först och sen plötsligt hade de en miljon namn och det var inskickat så då kändes det inte så viktigt.

* Jag skrattar nästan alltid när jag själv fiser. Och när andra gör det.

* Jag tror inte på guilty pleasures men jag brukar inte prata högt om att jag tycker om att sjunga med och/eller spela luftgitarr till Rainbow. The Man on the Silver Mountain helst.

* Jag tror inte på Gud men ber ändå till honom regelbundet. Mest när jag har ångest.

* Jag säger att jag har läst Anna Karenina, men jag läste aldrig hela. Läste kanske halva och sen skummade jag igenom slutet. Skrev ett föredrag och fick 10.

Vad vill DU bekänna? Du kan ju alltid kommentera anonymt här :-)))