Galalistan!

Hur känner du dig inför Galan 2016?
Känner mig helt ärligt sagt lite småangstig inför imorgon. Jag har inte mått så bra de senaste veckorna, jag sover dåligt och min fot gör ont och jag har lite mycket annat på gång. Så jag har inte hunnit/orkat peppa så mycket. Sen är jag ju lite obekväm inför konceptet "gala" över huvud taget och skulle inte Nikko och Lina följa med är jag ganska säker på jag skulle stanna hem. Men det blir säkert kul när jag väl är där, det brukar bli så.

Vem kommer du att gå på Galan med?
Ja, Nikko och Lina då, mina vapendragare. Vi ska förfesta hos min syster Julia som bor i Vasa, men hon ska vidare på julfest sen.

Har du din galaoutfit under kontroll?
Njäe. Har en klänning jag fått låna av Julli Bulli men jag vet inte om jag ska ha den eller inte, är inte så glad för klänning. Men svart lär det bli. Ska prova ut nåt ikväll.

Vilka tre saker kommer du garanterat att ha med i din väska?
Cigg, telefon och plånbok. The usual.

Har du övat på dina poser till röda mattan?
Får panik av den här frågan, har inte insett att man behöver poser till röda mattan :O. Gillar inte att bli fotad på det sättet. Positiva Pia här hej. Jag är helt tydligt den mest otacksamma galagästen nånsin, hehe. Nä, men jag brukar bli bäst på foto när jag inte försöker så mycket.

Är det någon du inte mött personligen som du ser fram emot att träffa på Galan?
Mina Sevendays-kollegor som jag inte träffat. Inte lyckats komma mig iväg på nåt Sevvan-event ännu, så det ska bli kul att se er i verkligheten.

Vilken kategori i prisutdelningen är du mest taggad inför?
Min egen så klart, Årets blogg.

Vilken programpunkt kommer bli den roligaste?
När jag vinner Årets blogg. Lol, nej, jag vet inte. Ser fram emot när galan är över och efterfesten drar igång, stämningen brukar alltid vara som bäst och alla spänningar har släppt då. Tycker även modeshowen ska bli spännande.

Efterfesten hålls vid Bank. Vilken låt vill du absolut dansa loss till?
Dansar helst till Destinys Child, Spice Girls, MJ eller Die Antwoord. Men Whenever, whereever med Shakira är ju skitbra! NEJ STOPPA PRESSARNA HALLÅ We found Love med bad girl Riri så klaaaaaart.

Om du skulle summera bloggåret 2016 med en mening, hur skulle den meningen lyda?
Omtumlande roligt men lite upphypeat ibland.