Upgrade U

Jag skrev ju igår att jag gärna hade kunnat bjuda på bättre bilder på las bloggas men att jag är för ointresserad för att använda annat än min lille iphone. Men hah, som vanligt så gör jag precis motsatsen av vad jag just sagt. Det visade sig att Pärry har en systemkamera och "den får du ju använda hur mycket du vill". Älskar att vara gift!!!

I eftermiddags när jag kom hem försökte jag mig på det här med systemkamera nu då. Nu ska bloggen uppgraderas till en class A blogg! Jag tog mest bilder av det jag såg från min plats i soffan. Efter min första dag tillbaka på jobbet kan jag krasst konstatera - nej, min fot är inte bra nu heller. Har ungefär lika ont i inflammationen som jag hade för en vecka sen just nu. Hur som helst.

IGP0702

Kom hem till att mina tre små grisar låg och snarkade ikapp. Två på soffan och en i katt-trädet. Här har i och för sig Pär vaknat eftersom jag tvingade honom att beundra vår nya wc-roskis. Jag fick ett psykbryt förra veckan på vår fula offentlig sektor-gröna äckelroskis i toan och idag köpte jag första bästa knallrosa papperskorg jag hittade. 2,95 euro fattigare, ett nytt liv rikare. Ska visa nån gång.

IGP0724

Här är vår matplats. Vet nån om man borde typ plantera om en kaktus som står så här snett? Eller ska jag bara försöka stödja upp den, t ex med hjälp av matpinnen som av nån anledning är nedstucken där?

IGP0733

Vet inte vad som hände här, men den här bilden är faktiskt tagen idag och inte nån gång på sjuttiotalet.

IGP0738

På tal om sjuttiotalet, vi förflyttade oss till sängen efter att jag hade tagit about 10 000 suddiga "interiörbilder" och såg på YLE Lasso avsnittet om kampsånger. Det handlade bland annat om sjuttiotalsgruppen och kampsångarna Till Storms. Från Jeppis! Det här var helt nytt för mig, hade aldrig hört om dem, men shit vad fint alltså. Plus lite Beyonce (som står bakom min rubrik ofc). Och Dylan blablabla. Tycker ni ska ge avsnittet 28 minuter av ert liv, jag blev i alla fall lite gladare. Finns HÄR.

IGP0742

"Interiörbild". Speciellt ciggpaketet och internetlådan på hallgolvet är inspirerande tycker jag. Det jag helt oironiskt älskar med vår lägenhet är dock glasdörrarna till vardagsrummet. Om jag visste hur man gör och jag hade nån slags garanti på att jag inte förstör dem skulle jag försöka skrapa målet av dem och ta fram träet. Men riktigt så Ernstig är jag inte. Så oroa dig inte, hyresvärden :))))

IGP0744

Fick nyaste numret av Vi läser i posten idag, så det ska jag lägga mig och bläddra i nu. Vattenflaskan är bara en vattenflaska jag försöker ha i kylskåpet jämt eftersom jag tydligen inte dricker vatten om det inte är på flaska och kylskåpskallt.

De här sex bilderna är de enda av kanske ..80? som blev till nåt. Så uppgraderingen kan dröja lite ännu, heh. Men jag ska försöka behärska det här, lite i alla fall, så ni slipper se  b a r a  korniga telefonbilder. Och jag vet precis vad du tänker just nu Nikko - och JA, du ska få lära mig lite. För jag vet att du innerst inne vill :)))))