Insta-fejt och Insta-fab

Ni följer väl mig på Instagram? När bloggen många gånger haltar, levererar Insta nästan jämt. Jag heter förresten ell.en.degenerate , ett något jobbigt namn, men ellen.degenerate var förstås upptaget och larsmoellen som jag hette först funkade inte, eftersom alla trodde att det var nån som hette Lars nånting. Alltså är jag i lite namnkris just nu, men jaja, innehållet är desto bättre!

Inredning!

Mat!

Katter!

Selfies!

Och min egen personliga favorit: saker man kan hitta på Erkin Halli!

Jag är långt ifrån nån bra fotograf, men jag vill påstå att jag kan vara ganska rolig när jag sätter den sidan till. Plus att jag är ganska generös med vad jag delar med mig av, så är ni skvallerlystna (hej, no shame, jag är också) så får ni er del av kakan också. KUL! 

Jag säger nu som den nyss uppstådde Jesus (vet ni när man leker med en baby och ba "var är babyn? Var är babyn?" och sen "DÄR är babyn!" och med lite tur lockar fram ett sånt där porlande babyskratt? Vet ni? Okej, _ exakt_ så känns påsken för mig. En tittut-lek med Jesus som pågått i 2000 år. Det är värsta sorgliga stämningen på långfredagen och Jesus är död och man får inte leka utomhus före sex på kvällen, bara för att på måndagen, I ÅR IGEN, ba shit, han är uppstånden! Wohoo! DÄR är Jesus! Vi vet ju, i alla fall vi som fått inpräntat bibliska historien grundskolan igenom, att han med all sannolikhet uppstår i år igen. Babyn kommer fram igen. Men var å ejn me sett, som det heter och sist och slutligen, och är det inte lite beundransvärt att orka göra det med samma inlevelse åt efter år?) ... Eeh, var var jag? Ja, jag säger som Jesus nu då, följ mig! På Instagram alltså. 

Orsaken till mitt följarfiske är att jag lite slagit vad med en viss sambo att jag kan få 500 följare före midsommar. Så... Don't leave a sister hangin! PEACE!