Mina vänner: Beppe

Idag har jag en type A dålig dag och jag har varit sur och gråtig och vresig i snart tolv timmar i sträck. Det beror på en massa saker, men det är ett annat blogginlägg. Istället för att kommentera hela Galan-debatten  som hade varit det naturliga och skriva nåt jag lär få ångra sen p g a är inte på humör att hålla god ton och dölja kniven bakom ryggen idag, istället låter jag nån annan ta plats idag. Idag vill jag ger er... Bepsi Max! 

14793917 212330909196677 353572064 n

Namn: Albert Benjamin Karlsson

Ålder: 21 8/12

Stjärntecken: Vädur

Bor: I Jakobstad

Familj: Ja

På internet finns jag här: Hitta mig på Instagram @bucketandmop

Favoritfärg: För tillfället skulle jag vilja påstå att den är ljus nyans av brun. Typ beige. Men bara idag. Gräddvit e ganska bra färg också.

Favoritpopgrupp: Abba är helt ok.

Den bästa låt jag vet: Som storkonsument av musik är detta en jävlig fråga i och med att de finns så förbannat mycket musik. Och det beror på tillfället förstås. En låt som jag finner att funkar allt som oftast är Observatory Crest av Captain Beefheart & The Magic Band från skivan Bluejeans & Moonbeams. Good shit.

Favoritbok: Favorit och favorit.... Slaughterhouse Five av Kurt Vonnegut är en rolig och sorglig bok.

Favoritfilm:Synecdoche, New York. True Romance. Två stycken!!!

Favoritdjur: Hundvalp

Favoritmat: Jag är en människa som uppskattar bröd, kombinerat med en god soppa. Pizza är najs.

Favoritdryck: Öl

Det här gör jag när jag inte har fritid: All min tid är fritid men ibland studerar jag bildkonst

Och på min fritid brukar jag: När jag inte studerar bildkonst brukar jag fundera med vänner, sova, läsa, lyssna på musik, titta på memes.

Jag tycker om: Internet, mode, knark, böcker, filmer, sömn, konst, djur, människor. Laga mat, otroligt roligt, bästa som finns är att bjuda folk på god mat.

Jag tycker inte om: Auktoritet LOL. Iofs måste ja tillägga att genom att ens nämna auktoritet så erkänner jag den så, nåja, whatever.

I framtiden vill jag: Vara lycklig.

Så här känner jag Ellen: Via After Eight, gemensamma vänner tror jag.

När vi umgås brukar vi: Diskutera, skratta, dricka kaffe och röka cigaretter. Ibland brukar vi dricka vin och whiskey, då diskuterar vi och skrattar endast intensivare.

Det bästa med Ellen är: Ellens generositet och värme gentemot nära och kära.

Det sämsta med henne är: Ellen tycker inte om öl, det är ingen bra egenskap i min bok.

Jag tror Ellen tycker om följande saker hos mig: Min humor, min vänskap, mina funderingar, hur pseudo-pretentiös jag är lol.

En hälsning till bloggläsarna: ööööh ta ingen skit, va snälla med varandra, läs böcker för guds skull, drick åtminstone 1 liter vatten om dan, minst. Om ni vill va min vän så kan ni hitta mig på facebook under namnet Albert Broccoli. Kom ihåg att ni mår bra av att förlåta.

Jag är ganska säker på att Beppe skulle nämna min stressiga bitchighet som dåligt med mig om han fyllde i listan idag, eftersom jag snäste av honom på Messenger idag. Förlåt Beppe :((( Jag gillar Beppe för att han håller mig ung och up to date, han förklarar till exempel alltid olika memes jag inte förstår om jag frågar. Dessutom vet jag aldrig om han är ironisk eller ärlig (Abba?). Och så är han smart och påpekar saker jag inte alltid tänkt på. Och så har han världens gulligaste skratt.