Mina Vänner - Heidi

Näst på tur i Mina vänner-serien är ingen mindre än Svidi själv, Heidi. Hon skickade ingen bild av sig själv åt mig, så jag valde kallt en från hennes Facebook. Snygg va?

10276018 10152469854053033 8996923519706766367 n

 bild av mig ↑

Namn: Heidi Ranta

Ålder: 28

stjärntecken: Skorpion

Bor: Köpenhamn

Familj: pojkvän Ville, mamma, pappa, bror, syster, systerdotter, morföräldrar och fammo

Favoritfärg: Varierar, just nu inne i en Blå-period

Favoritpopgrupp: Viikate

Den bästa låt jag vet: Mehh, alltför svår fråga så jag säger pepplåten jag alltid lyssnar på före fotbollsmatch - black crow on a tombstone med Satyricon

Favoritbok: Jules Verne - Jorden runt på 80 dagar

Favoritfilm: Alla Hercule Poirot filmer med David Suchet. Jag älskar Poirot, både böckerna och filmerna.

Favoritdjur: Är ingen stor djurvän så jag säger Elefant. Tycker djur gör sig bäst på tv.

Favoritmat: Biff och mos och sås

Favoritdryck: Öl

Det här gör jag när jag inte har fritid: Jobba på SOS i Köpenhamn

Och på min fritid brukar jag: Spelar jag fotboll. Annars så vattnar jag mina blommor, ligger på soffan och kollar netflix... Tycker om att bara vara hemma när jag är ledig.

Jag tycker om: Idrott och att tävla. Spelar ingen roll om det är kulstötning eller hopprep- allt går. Tycker nån borde införa Knattetävlingar för vuxna.

Jag tycker inte om: Kalles kaviar.

I framtiden vill jag: Slut ti kniid och köpa en stor och lyxig säng.

Såhär känner jag Ellen: Gick på samma klass i gymnasiet

När vi umgås brukar vi: skratta, klaga, skvallra, prata skit, hata folk, smaka, kedjeröka, köra runt i min bil Vuppen, simma och äta vårrullar i gamla hamn

Det bästa med Ellen: Smart, snygg, rolig och ball. Har en fenomenal känsla för stil. Konstnärlig. Lite underlig och ett litet pöllhövo. Halvelak men ändå genomsnäll. Ärlig. Jag litar på Ellen till 100 procent.

Det sämsta med Ellen: Hennes musiksmak. Orkar jåma på om dendär jävla Bejånsi hela tiden. Och för länge sen skrev Ellen en sång om mig som heter "Du låftar kattskviiro Heidi". Sen lärde hon min systerdotter + halva min släkt sången och tyckte det var skitroligt att alla gick och sjöng den hela tiden. Hon kan alltså vara ganska irriterande emellanåt.

Jag tror Ellen tycker om följande hos mig: Reve miin måste vara det bästa hos mig, eftersom vad jag än frågar eller säger så svarar Ellen för det mesta bara "reve diin". Ytterst irriterande det också.

En hälsning: Hej hej allihopa!

Förutom att Heidi har levererat den absolut tråkigaste hälsningen åt er hittills - hej hej allihopa? på riktigt Heidi, kom igen! - så är hon en guldklimp. Ingen har sett så många dåliga sidor hos mig som hon och ändå gillar hon att hänga med mig. Det finns vänner som jag hängt längre med och det finns vänner som jag hänger mer med, men det finns ingen jag har gått igenom så mycket med. Och det finns ingen jag hellre ligger på samma soffa med en hel söndag och bara pratar skit och skrattar med.